DOLAR 32,2967
EURO 34,7113
ALTIN 2.408,54
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin Çok Oyunculu Modunun Ayrı Bir Oyun Olacağını Açıkladı

24.11.2020
A+
A-

Rockstar Games’in 2018 yılında piyasaya sürdüğü ve aynı yıl 4 kategoride The Game Award ödülü kazandığı Red Dead Redemption 2, günümüzde de aktif bir şekilde oynanmaya devam ediyor. Oyun dünyasına yeni bir soluk getiren Rockstar yapımı oyun, önümüzdeki günlerde önemli bir adım atacak.

Rockstar Games, bugün paylaştığı duyuruda Red Dead Redemption 2’nin çok oyunculu kısmı Red Dead Online’ın ayrı bir oyun olacağını açıkladı. Şirket, açıklamasında Red Dead Online ismiyle çıkış yapacak oyunun 1 Aralık günü yayınlanacağını belirtti. Oyunun diğer detayları da paylaşılan duyuruda yer aldı.

Red Dead Online ayrı bir oyun oluyor:

red dead online

Duyuruya göre Red Dead Online, PlayStation Store, Microsoft Store, Rockstar Games Launcher, Epic Games Store ve Steam platformlarından 4,99 dolar karşılığında satın alınabilecek. Ancak bu fiyat etiketi her zaman böyle olmayacak. Oyun, 15 Şubat 2021’den itibaren 19,99 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. 123 GB’lık depolama alanı isteyen Red Dead Online’da oyuncular diledikleri takdirde oyunun hikâye modunu ayrı olarak satın alabilecekler.

Red Dead Online’ı oyun konsollarında oynamak için PlayStation Plus veya Xbox Live Gold üyeliğine sahip olmanız gerektiğini hatırlatalım. Bunun yanı sıra oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri, PlayStation 5 ve Xbox Series X ve S oyun konsollarında geriye dönük uyumluluk sayesinde oynanabilecek.

Üst Seviye Oyuncu Koltuğu: MSI Mag CH120 İncelemesi (Fiyatına Değer mi?)

Rockstar Games, yaptığı duyuruda ayrıca oyuna gelecek yeni genişleme paketi ‘Bounty Hunters Role Expansion‘ hakkında da açıklama yaptı. Şirket, yeni paketle birlikte oyundaki Ödül Avcıları’nın yeni hedeflere sahip olacağını belirtti. Rockstar, bu hafta tüm Ödül Avcısı görevlerinin çifte tecrübe puanı verdiğini de açıklamasına ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.