DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

iOS 13.2 Beta 4 yayınlandı

24.10.2019
A+
A-

iOS 13.2 Beta 4 sürümünün güncelleme notlarında hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri dışında başka bir detay bulunmuyor. Bu kapsamda iOS 13.2 Beta 4 ile sunulan büyük bir yenilik olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Beta güncellemelerine erişebilmek için yıllardır olduğu gibi cihazınızın UDID kaydının yapılmış olması gerekiyor. Bir diğer seçenek ise internet üzerinde rahatça bulabileceğiniz geliştirici profillerini cihazınıza yüklemek.

Temmuz ayında gözler önüne serilen 60’ın üzerinde emoji, iOS 13.2 ile kullanıcılara sunulaca. Ek olarak yüz emojileri gibi farklı renklerden oluşan tek emojilerde tercih yapmayı sağlayan emoji seçicisi yenilendi.

Uygulama ekranında artık herhangi  bir uygulamaya basılı tuttuğunuzda doğrudan silme seçeneğine ulaşabiliyorsunuz. “Uygulamaları yeniden düzenle” seçeneği yerini korumaya devam ederken “Ana ekranı düzenle” olarak yeniden adlandırıldı.

Apple’ın iOS 13.2 sürümünde dikkat çeken bir diğer yenilik, Siri ve Dikte geçmişini silme seçeneğinin kullanıcılara sunulması oldu. Apple bu özelliğin sözünü uzun süre önce kullanıcılara vermişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.