DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Xiaomi Türkiye Mağazaları yerleri belli oldu!

11.07.2018
A+
A-

Türkiye pazarına giriş sürecini İstanbul mağazaları ile başlatacak olan Xiaomi, başlangıçta 2 farklı yerde Mi Store açılışı gerçekleştirecek. Açılacak Xiaomi Mi Store mağazalarından birisinin Vadi İstanbul, bir diğerinin ise Forum İstanbul alışveriş merkezlerinde açılacağı belli olmuş durumda.  Öte yandan, Xiaomi Reports web sitesine göre şu an için sadece Vadi İstanbul mağazasının yapım aşamasında olduğu görülüyor. Mağazalar için açılış tarihleri de henüz belli değil.

Xiaomi tarafından ilk olarak hangi ürünlerin ülkemizde satışa sunulacağı da belirsizliğini koruyor. Sadece akıllı telefon mu yoksa farklı ürünlerin de Mi Store mağazalarında yer alıp almayacağı belirsiz. Bildiğiniz üzere şirket mobil cihazlar dışında powerbank, elektrikli bisiklet, valiz, giyim vb. daha birçok ürünü piyasaya sürüyor. En çok merak ettiğimiz konulardan bir diğeri ise, satışa sunulacak cihazlarda nasıl fiyat etiketlere göreceğimiz.

Xiaomi Mi 8 Türkiye fiyatı belli oldu!

Akıllı telefon meraklılarının oldukça dikkatini çekmeyi başaran Xiaomi Mi 8 akıllı telefonun Türkiye fiyatı sonunda belli oldu! Peki, Xiaomi Mi 8 Türkiye fiyatı beklentileri karşılıyor mu?

Bakalım Xiaomi, ülkemize resmen giriş yaparak ile Apple ve Samsung gibi markaların akıllı telefon satışlarına etki edebilecek mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.