DOLAR 32,4978
EURO 34,8187
ALTIN 2.484,72
BIST 9.551,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Twitch Studio açık beta sunuldu Twitch gün geçtikçe kendini geliştirmeye devam ediyor. Yayıncılar için en kullanışlı platform olmayı…

13.11.2019
A+
A-

Ünlü yayın platformu Twitch, hem yayıncıların hem de izleyicilerin kullanıcı deneyimlerini geliştirmeye devam ediyor. Bu süreçte hem arayüzde hem de eklentisel olarak birçok farklı özellik sunan şirket, bugün de Twitch Studio isimli yeni yayın destek platformunun açık beta duyurusunu yaptı.

Geçtiğimiz Ağustos ayında kapalı beta programıyla test edilmeye başlanan Twitch Studio’nun kısa süre içerisinde tüm kullanıcılar için sunulması bekleniyor. Hem arka planda çalışan sunucu desteği hem de yayın görselliğini geliştiren özellikleri ile de birçok yayıncının vazgeçilmezi olacak gibi duruyor.

Twitch Studio özellikleri

Donanım, yazılım ve bağlantısının yapılandırılması süreçlerinin kullanıcıya yansıtılmadan ve çok hızlı bir şekilde tamamlanmasını hedefleyen program ekstra bir program gerektirmeden tüm sistemi Twitch içerisinde kurgulamak istiyor.

Kullanıcıların mikrofonunu, web kamerasını, monitör çözünürlüğünü, bit hızını ve daha fazlasını algılayarak, sistemin en verimli şekilde çalışabilmesi için yayın altyapısı oluşturacak. Bununla birlikte kullanıcılar, flamalar ve akışlarının görünümlerini kişiselleştirmelerine yardımcı olacak çeşitli başlangıç düzenleri ve hazır tasarımlar arasından seçim yapabilecek.

Twitch Studio şu an sadece Windows PC’ler için mevcut olsa da kısa süre içerisinde MacOS, iOS ve Android platformlar için de kullanıcılara sunulacak. Fakat tarihsel olarak diğer platformlar, programın beta testlerinin tamamlanmasını bekleyecek gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.