DOLAR 32,5998
EURO 34,8045
ALTIN 2.495,11
BIST 9.480,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Instagram yıllardır beklenen özelliği sunuyor!

22.05.2018
A+
A-

Instagram güncellemesi ile bundan böyle akışınızda görmek istemediğiniz profilleri sessize alabileceksiniz. Hatta ve hatta hem gönderileri hem de hikayeleri görmeyi bir arada kapatma şansınız da olacak. Tabii ki bir profili sessize alsanız bile bu kişinin profilini görmeye devam edecebileceksiniz. Sonuçta kişiyi tamamen arkadaşlıktan çıkartmıyorsunuz. Ek olarak, istediğiniz zaman sessize alma seçeneğini iptal etmeniz de mümkün olacak. Kısacası Facebook platformunda olduğu gibi arkadaş kalacak ancak gönderi almayı durduracaksınız.

Bazı arkadaşlarınızın veya akrabalarınızın gönderilerinden artık bıkıp usandıysanız ancak kırılır diye arkadaşlıktan çıkaramıyorsanız bu seçenek imdadınıza yetişmiş olacak. Malum bazen paylaşım yaparken kantarın topuzunu kaçıranlar illa ki olabiliyor.

Sosyal medya platformları, sessize alma özellikleri anlamında bazen oldukça geç davranabiliyor. Bunun sebebi ise mümkün olduğunca çok içerik görmenizi istemeleri. Öte yandan, bazı platformların zaman içerisinde büyümesi ve daha çok arkadaş edinmeniz gibi sebepler ile akışınız aşırı kalabalık hale gelebiliyor. Neyse ki Instagram daha fazla gecikmedi diyebiliriz.

Instagram Hikayeler anket özelliği için büyük yenilik!

Instagram Hikayeler anket özelliği kullananlarda artış görürseniz şaşırmayın. Emoji slider çıkartması ile birlikte çok daha keyifli hale gelen anketler kullanıcılara yeni bir deneyim sunuyor.

Geçtiğimiz haftalarda Instagram Hikayeler anket özelliği için sunulan emoji ile yanıtlama özelliği de büyük beğeni toplamıştı. Şirketin test sürecini gerçekleştirdiği daha birçok yenilik için hazırlanmakta olduğunu da belirtelim.

Instagram sessize alma özelliği geldiğinde gönderilerini takip etmeyi bırakmayı düşündüğünüz kişi ya da kişiler var mı?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.