DOLAR 32,3603
EURO 34,6712
ALTIN 2.394,20
BIST 10.188,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Instagram çöktü mü? Erişim sağlanamıyor Son saatlerde pek çok kullanıcı Instagram, bağlantılarında yaşadığı sorunlardan şikayet ediyor. Peki…

06.04.2020
A+
A-

Zaman zaman kullanıcılar Twitter gibi başka platformlar üzerinden Instagram gibi platformlarda sıkıntılar yaşadığını dile getiriyor. Özellikle yabancı kullanıcılar tarafından dile getirilen sorun, ülkemizdeki kullanıcıları da kısmi olarak etkilemiş gibi gözükmekte.

Down Detector’e göre son 1 saatte dünya genelinde pek çok kullanıcı Instagram’a erişimde sorunlar yaşamış gibi görünüyor. Bildirilen sorunlara göre kullanıcıların yüzde 36’si fotoğraf yükleyemiyor, yüzde 21’i ise fotoğraf paylaşamıyor.

Canlı haritaya göz attığımızda özellikle Avrupa ve Amerika’da yaşanan erişim sorunundan, ülkemizdeki kullanıcıların da kısmi olarak etkilendiğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte sosyal medyada görüldüğü kadarıyla tek sorun Instagram tarafında değil. Kullanıcılar WhatsApp ve Facebook uygulamalarına erişimde de sorunlar yaşamakta. Bunu da yine DownDetector’deki haritadan görebiliyoruz.

Şu an için Facebook, Instagram ve WhatsApp tarafında konuyla ilgili bir açıklama bulunmuyor. Yeni güncellemeler oldukça sizlere de aktaracağız. Peki sizde herhangi bir problem bulunuyor mu? Bu uygulamalara erişimde sorunlar yaşıyor musunuz?

İşte Twitter’dan gelen kullanıcı yorumları:

Galiba ınstagram çöktü

— mhmtduymz (@mhmtduymz) April 6, 2020

instagram çöktü galiba

— mary (@mervejailson) April 6, 2020

İnstamı çöktü yoksa sorun bende mi ? ??? #edevlet #muegeanli #askimemnu #instagram

— ülalika? (@mrsholmess) April 6, 2020

#instagram çöktü haberiniz olsun.

— Müzikveyorum (@muzikveyorum) April 6, 2020

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.