DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Huawei’nin yeni akıllı saati oldukça iddialı geliyor!

04.09.2018
A+
A-
2018 iPad Pro’nun tasarımı ortaya çıktı!

2018 iPad Pro tasarımı CAD görsellerinin sızdırılması ile ortaya çıktı. Cihaz inceltilen çerçeveleri ve tasarımı ile dikkat çekeceğini şimdiden kanıtlıyor.

Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2018 etkinliğine damgasını vuran Huawei, yeni ürünleriyle kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. En son olarak Huawei Watch 2 ile kullanıcılar ile buluşan şirket, yeni akıllı saati üzerinde çalışmalarına başladığını duyurdu.

Huawei Tüketici Birimi CEO‘su Richard Yu, bir sonraki akıllı saat modelinin oldukça kullanışlı özelliklere sahip olduğunun altını özellikle çizdi. Watch 2’nin iki günlük pil ömrünü yeni saatle 1 haftaya seviyesine çıkartacaklarını belirten Richard Yu, yapay zeka ve eSIM özellikleri ile ön plana çıkacaklarını açıkladı.

Daha uzun pil ömürlü bir akıllı saat için Qualcomm ile iş birliği içerisinde olacaklarını belirten Richard Yu, kaliteli bir akıllı saat bir deneyiminin kullanıcılarını beklediğini vurguladı.

Huawei‘nin yapay zekaya dayalı akıllı saatlerle karşımıza çıkması bir sürpriz olmayacak. Bildiğiniz üzere bu konu hakkında çalışmalarına hız kesmeden devam eden şirket, giyilebilir cihazında sanal asistanın rolünü daha da genişleterek yapay zekadan sonuna kadar yararlanması bekleniyor.

Watch 2 2018 özellikleri neler?

Watch 2 2018,  Snapdragon 2100 işlemcisinden güç alıyor. Watch 2 2018’de 768 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanı da kullanıcılara eşlik ediyor.  1.1 GHz hızında çalışan dört çekirdekli bir işlemci olan Snapdragon Wear 2100, Cortex A7 çekirdeklerine ve Adreno 304 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Watch 2 2018 modeli, Watch 2 ile benzer şekilde 1.2 inç büyüklüğünde 390×390 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekrana, aynı bataryaya, aynı kablosuz bağlantılara ve aynı sensörlere ev sahipliği yapıyor. Tasarımın bile aynı kalacağı akıllı saatin sunduğu tek farkın ise, SIM kart yerine eSIM teknolojisine geçiş yapmış olması olarak gösterebiliriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.