DOLAR 32,5782
EURO 34,9928
ALTIN 2.455,79
BIST 9.768,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

115 TL bedel 13 Android oyun ücretsiz oldu! Evde süre geçirdiğimiz bu günlerde Google, bedava Android oyun fırsatlarıyla daha fazla karşımıza…

23.04.2020
A+
A-

Google Play bir takım oyunları kısa süreliğine ücretsiz yapsa da, bunların hepsi oynanabilir düzeyde olmuyor. Bilhassa fazla talep görmeyen oyunları bu listeye alan Google, bu fırsatların arasına keşfetmeye değer oyunlarda serpiştiriyor. 

184 TL bedel 20 Android oyun ücretsiz oldu!

Eve kapandığımız bu günlerde toplam değeri 184 TL olan 20 adet bedava Android oyun bu listede bir araya geldi. 

Idle Train Station Tycoon : Money Clicker Inc.-4 günlüğüne ücretsiz

Adı üstünde, bir cins Tycoon oyunu olan Idle Train Station, Türk oyun firması olan MEDU göre yapılmış ücretli bir Android oyun. Bu yüzden de oyunda Türkçe dil desteği mevcut. 

Bir tür ekonomik simülasyon oyunu olan Tycoon oyunları, şimdilerde daha fazla mobil oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun kolay bir kurguya sahip. İstasyon kuruyor, tren alıyor daha çok para kazandıkça trenleri geliştirebiliyorsunuz. 

İlk öncelikle kısa bir sürede olsa bir asistan karşınıza çıkıyor ve size oyunu nasıl ilerletmeniz gerektiğini öğretiyor. Fakat sürekli olarak bir şeylere basmanız, mesela tren istasyonuna gelen yolcuları almak için otobüse tıklamanız gerekiyor. 

Buna karşılık çevrimdışı olduğunuzda da istasyonlarınız para kazanmaya devam ediyor. Bu eğlenceli Türk yapımı oyunu buradan indirebilirsiniz. 

Koca Üçgenin Taban Olmayan Kenarı arayışı – 21.99 (7 günlüğüne bedava)

Amerika’nın ünlü Koca Bacak efsanesinden yola çıkarak hazır olan oyunda, gizemi çözmeye ve Koca Ayağı bulmaya çalışıyorsunuz. İipucu toplamak için birçok yeri dolaşmanız, bütün detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. Ama bu oyunda ilerlemek gerçekte de basit değil. 

Bedava olarak sunulmuş olsa da, Android oyun ipuçlarını toplamak ya da haritada zahmetsizce yolculuk olabilmek için ücret talep ediyor. İpucu oyunlarına ilginiz varsa, Koca Etap arayışı oyununu buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

1 2 3
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.