DOLAR 32,2456
EURO 34,7953
ALTIN 2.410,90
BIST 10.265,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Huawei Watch GT 2 Türkiye için yola çıktı

26.09.2019
A+
A-

Google servislerini desteklemediği için Avrupa’da satışa çıkmama ihtimali konuşulan Mate 30 ailesine karşılık, Watch GT 2 pazarlardaki yerini almaya başlıyor. Bu pazarlardan biri de Türkiye. Huawei Watch GT 2 Türkiye pazarına ekim ayı içinde sunulacak.

Huawei Watch GT 2 özellikleri

Huawei Watch GT 2 özellikleri arasında ilk olarak tasarım detaylarına bakmak gerekiyor. Klasik saat tasarımı ile gelen akıllı saatte tam ekran ve çerçevesiz bir tasarım karşımıza çıktı. 42mm ve 46mm olmak üzere iki farklı boyutu bulunan saatin 42mm serisinde kavisli kadran 9,4 mm kalınlığında. 46mm serisine baktığımızda ise saatin 454 x 454 piksel çözünürlüğünde bir AMOLED HD ekran ile geldiğini görüyoruz.

46mm serisi Nabız Takip Modu, haftada 30 dakikalık Bluetooth çağrısı, 30 dakikaya kadar müzik çalma; 90 dakikalık egzersiz ve geceleri bilimsel uyku modu açıkken 2 haftalık şarj süresi sunuyor. 42mm serisi ise aynı koşullarda 1 haftalık süre ile dikkat çekiyor.

Her iki versiyonda da GPS açık halde spor yaparken pil ömrü eski nesle göre daha da arttı. 46mm serisi, GPS takipli spor modunda 30 saatlik pil ömrü sağlarken, 42mm serisi 15 saate ulaşıyor.

Gücünü Kirin A1 işlemiden alan saat; 8 açık hava sporu, 7 kapalı salon sporu olmak üzere toplamda 15 spor modunu destekliyor.

Saat ile ilgili daha fazla bilgiyi aşağıdaki haberimizden öğrenebilirsiniz.

Huawei Watch GT 2 tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı

Huawei Watch GT 2 özellikleri ve fiyatı ortaya çıktı. Mate 30 ailesi ile birlikte tanıtılan yeni akıllı saat, 14 saatlik pil ömrü ile dikkat çekiyor. Huawei Watch GT 2 fiyatı da netlik kazandı…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.