DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Xperia XA2 tasarım görüntüleri sızdırıldı

03.01.2018
A+
A-

Barcelona’da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılması beklenen XA2 modeline ait render görüntüleri ortaya çıktı. Telefonun tasarımında önemli değişiklikler de göz çarpıyor. İlk dikkat çeken değişiklik, parmak izi tarayıcında kendini gösteriyor.

Sony Xperia XA2 Ultra sızdırıldı!

Sony’in büyük ekran seven kullanıcılara yönelik yeni akıllı telefonu Sony Xperia XA2 Ultra sızdırıldı! Bakalım cihazın teknik özellikleri nasıl?

Uzun yıllardır telefonun yan tarafında yer alan parmak izi tarayıcısı, bu model de arka kısma taşınmış. Güç düğmesi, ses kontrol butonları ve denklanşör tuşu ise yine yan tarafta.

xperia xa2-1

XA2 ve XA2 Ultra modellerinin tasarım görüntülerinde dikkat çeken en önemli detaylardan biri de ekran tasarımı. Sony, 2018 yılında üreteceği bu modelde yanlardan çerçevesiz ve kavisli bir tasarım anlayışına geçecek. Ekranın üst ve alt kısımlarındaki çerçeveler ise biraz daha modern hale gelmiş ve daraltılmış.

Xperia XA2 model 141.6 x 70.4 x 9.6 mm ölçülere ve 5 inç’lik ekran boyutuna sahip olacak. Ultra modeli ise 6 inç’lik ekran boyutuna ve 162.5 x 80 x 9.5 mm ölçülere sahip olabilir. Her iki telefonun da biraz kalın olacağını söylemek gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.