DOLAR 32,3675
EURO 34,9594
ALTIN 2.325,20
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Son Teknoloji Tüm Huawei Ürünlerini Satın Alırsanız Kaç TL Ödersiniz?

05.07.2021
A+
A-

Bildiğiniz üzere Huawei, geçtiğimiz dönemlerde ABD ile yaşadığı sorunlar neticesinde Google servislerini kullanmayı kademeli olarak bırakmıştı. Kendi işletim sistemi olan HarmonyOS ile yoluna devam eden Huawei, bu işletim sistemi sayesinde tıpkı Apple gibi kendine has bir Huawei ekosistemi oluşturmamıza imkân tanıyor.

Huawei’nin tüm cihazlarının 5G desteği ile entegre bir şekilde çalışmasına olanak sağlayan HarmonyOS sayesinde Huawei ekosistemi oluşturmak artık birçok kullanıcı için oldukça mantıklı bir seçenek olmaya başlıyor. Apple ürünleri için yaptığımız listemizin bir diğerini Huawei için yapıyoruz. Peki son teknoloji ve en üst düzey tüm Huawei ürünlerini almak isterseniz toplam kaç TL eder? Huawei ürünlerinin fiyatlarına ve detaylarına hep birlikte yakından bir göz atıyoruz.

Son teknoloji Huawei ürünleri ve fiyatları:

Bilgisayar: MateBook X Pro 2021 / 18.999,00 TL Telefon: Mate40 Pro 256 GB + SuperCharge Kablosuz Şarj Cihazı / 14.468,00 TL Tablet: MatePad Pro + M-Pencil + MatePad Keyboard / 6.697,00 TL Akıllı saat: Huawei Watch GT2 Pro / 2.299,00 TL Kulaklık: Huawei FreeBuds Studio / 3.699,00 TL Toplam fiyat: 46.162,00 TL

MateBook X Pro 2021

Fiyat: 18.999 TL

Tüm Huawei ürünlerinin en iyisini ve en yenisini aldığınız bir Huawei ekosistemi kurmak istediğinizde, listenin en pahalı kalemi Huawei’nin Ultrabook dizüstü bilgisayarı MateBook X Pro 2021 olacaktır. Hem profesyonel hem de günlük kullanımda her işinizi halledebileceğiniz bu Ultrabook, gücünü 11. nesil yeni Intel Core i7-1165G işlemcisinden alıyor. Turbo Boost ile 4,7 GHz hıza kadar çıkan bu işlemci aynı zamanda Intel’in yeni Iris Xe entegre ekran kartını da sahip. 16 GB çift kanal 4266 MHz LPDDR4x RAM’ler ile gelen MateBook X Pro, 1 TB NVMe M.2 SSD depolaması da sunuyor. Ekran kısmında da 13,9 inçlik 3000x2000p QHD+ dokunmatik ekran ile bu güçlü tasarımı tamamlayan MateBook X Pro, sadece 1,3 kilogramlık ağırlığıyla çantanıza atıp günün her anında yanınızda taşıyabileceğiniz bir model.

Mate40 Pro 256 GB + SuperCharge Kablosuz Şarj Cihazı

Huawei Mate40 Pro

Fiyat: 14.468,00 TL

Huawei’nin son teknolojisi cep telefonu modeli olan Mate40 Pro, Huawei telefonlarının en pahalısı olmasa da teknolojik olarak şu an için en iyisi. Yeni 8 çekirdekli ve 3,13 GHz hızında Huawei Kirin 9000 işlemcisi ile gelen Mate40 Pro, ilerleyen dönemlerde ülkemizde de kullanıma sunulacak devrim niteliğindeki HarmonyOS özelliklerini de 5G desteği sayesinde kullanabilecek. Kutudan Android 10 ile çıkan Mate40 Pro, hâlihazırda HarmonyOS 2.0 sürümünü de destekliyor. Bunların yanı sıra 6,7 inçlik 1344x2772p QHD OLED ekran ile gelen bu modelde, 66 W hızlı şarj desteği de bulunuyor. Bu hızlı şarj desteği SuperCharge kablosuz şarj istasyonunda ise 50 W ile sınırlandırılıyor.

MatePad Pro + M-Pencil + MatePad Keyboard

MatePad Pro

Fiyat: 6.697,00 TL

Huawei dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu aradan çıkardığımıza göre sıra ister günlük ister profesyonel alandaki işlerimizi halledebileceğimiz tablete geliyor. MatePad Pro, kalem, klavye ve genel tasarımı ile iPad Pro’ya oldukça benziyor. Mate40 Pro ve diğer tüm ürünler ile tam entegre şekilde çalışabilen MatePad Pro, bilgisayarınız yanınızda olmasa dahi görsel tasarımdan, notlar almaya, toplantılara katılmaya ve video düzenlemeye kadar aklınıza gelebilecek birçok işinizi halletmeye devam edebileceğiniz bir cihaz. Mate40 Pro ile aynı Kirin 9000 işlemcisine sahip olan MatePad Pro, oyun oynamak istediğinizde de tüm beklentilerinizi karşılayacak bir tablet olacaktır.

Huawei Watch GT2 Pro

Fiyat: 2.299,00 TL

Akıllı saatler, özellikle son dönemlerde bir teknolojik ekosistemin ve günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası hâline gelmeye başladı. Uyku takibinden spor, sağlık ve aktivitine takibine kadar günlük verilerimizi toplayan ve bize sunan Huawei Watch GT2 Pro, özellikle cep telefonu ile tam bir uyum içerisinde çalışıyor. Telefonunuzu cebinizden veya çantanızdan çıkarmadan hemen hemen her bildirimi takip edip müzik dinleyebildiğiniz Watch GT2 Pro, spor yaptığınızda da 100 adet farklı antrenman modu ile sanal antrenman partneriniz hâline geliyor. Dayanıklılık konusunda da uzun ömürlülüğün esas alındığı Watch GT2 Pro, titanyum gövde ve çizilmelere karşı ekstra dayanıklı safir kristal ekran ile geliyor.

Huawei FreeBuds Studio

Huawei FreeBuds Studio

Fiyat: 3.699,00 TL

Huawei’nin teknoloji gösterisi yaptığı FreeBuds Studio, listenin en ucuz ürünü olsa da teknoloji bakımından oldukça komplike bir modern kablosuz kulaklık. Özellikle sesli görüşme ve müzik dinleme esnasında ortam gürültüsünü kesmeye yönelik tasarıma sahip olan bu modelde, çeşitli senaryolara göre 3 farklı gürültü engelleme modu bulunuyor. Yüksek gürültülü tren, uçak veya toplu taşıma yolculuklarında tüm gürültüyü kesen Ultra Mod, kafe ve restoranlar için tasarlanmış Genel Mod ve iş yerinizde veya sokakta ortam seslerinin farkına vararak müzik dinlemek için ise Rahat Mod sunuluyor.

Uyumluluk konusunda da oldukça iyi işler başaran FreeBuds Studio, aynı anda iki farklı cihazda da çalışabiliyor. Bu sayede bir yandan bilgisayarınızdan/tabletinizden çalışırken veya müzik dinlerken bir yandan da telefonunuzdan görüşmeler yapabiliyorsunuz. 60 dakikada tamamen şarj olan ve tam şarjla 24 saat kesintisiz müzik dinleme imkânı sunan FreeBuds Studio, sağ kulaklıkta bulunan dokunmatik alan sayesinde parmak hareketleri ile de kontrol edilebiliyor.

Huawei ekosistemi için HarmonyOS neden bu kadar önemli?

huawei harmonyos

Huawei bildiğiniz üzere Google servislerinden yasaklanmasının ardından bir nevi yeni bir kan arayışına girdi diyebilebiliriz. Bu doğrultuda çalışmaları hızlandırılan HarmonyOS’in öne çıkan özelliği ise tüm Huawei cihazlarının çalışacağı ortak bir platform olması. Yeni yeni kullanıma sunulan 5G ve ilerleyen yıllarda da 6G desteği ile HarmonyOS, tüm Huawei cihazlarının birbirlerine yüksek hızda kablosuz veri aktarmasını ve yine hiçbir özel bağlantıya gerek duymadan kablosuz şekilde tam uyumluluk içerisinde çalışmasını sağlayacak.

Bu durumda kullanıcılar telefonlarına gelen görüntülü bir aramayı Huawei ekosistemlerinde bulunan televizyonlarından bile kabul edebilecek, ekstra ekranları kablosuz kullanabilecek ve tüm cihazlar entegre bir şekilde çalışabilecek. Tüm bu bahsettiklerimiz aslında uzak bir gelecekte olacakmış gibi görünse de Huawei, tüm bu bahsedilen özellikleri beta sürecinde test etmeye başladı. Türkiye’de de hâlihazırda testleri yapılan bu özellikleri bizler de heyecanla bekliyoruz.

Son teknoloji Huawei ürünlerine ve fiyatlarına yakından baktığımız içeriğimizin sonuna geldik. Eğer Huawei son zamanlarda sözünü ettiği tüm geliştirmeleri bahsettiği şekilde sunabilirse, Huawei ilerleyen dönemde HarmonyOS ile ekosistem konusunda Apple’a ciddi bir rakip olacak gibi duruyor. Sizler Huawei ürünleri ve ekosistemi hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşleriniz bizlerle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.