DOLAR 32,4253
EURO 34,6140
ALTIN 2.384,55
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Honor önemli bir işbirliği yapacak!

01.03.2018
A+
A-

Akıllı telefon üreticisi, Paris Sonbahar/Kış Moda Haftası after-show partisinin ev sahibi, meşhur moda tasarım markası KOCHÉ ile ilk işbirliğini duyurdu. Gençlere ilham veren ortak tutkuları ve marka DNA’larının bir araya getirdiği Honor ve KOCHÉ, teknoloji ve modanın eşsiz ve tam bir birlikteliğini yaratmak için çalışacaklar. Paris’teki Moda Haftası sonrasında ikilinin sponsorluğunda düzenlenen parti büyük ilgi gördü. Partiye teknoloji ve moda dünyasından davetliler ve basın mensupları katıldı. Etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldız şarkıcısı Merve Özbey de şirketin davetlisi olarak yer aldı.

KOCHÉ takipçileri için partide özel olarak tanıtılan altı kılıf, markanın kısa süre önce görücüye çıkardığı dört kameralı, tarz sahibi akıllı telefonu telefonları özel olarak tasarlandı. 9 Lite, ön ve arka yüzdeki çift HD lensli 13 MP + 2 MP kameralarıyla gençlerin muazzam kalitede selfie’ler çekebilmesini ve tarzlarını yansıtmalarını sağlıyor. Cihaz, uçtan uca 5,65 inçlik tam boy HD ekran ve nano ölçekteki optik kaplama ile şık bir görünüme kavuşurken, hem bir moda aksesuarı hem de bir teknoloji harikası olma özelliği taşıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.