DOLAR 32,1852
EURO 34,9632
ALTIN 2.508,59
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Instagram’dan ‘Abartanlara’ Uyarı: ‘Mola Ver’ İsimli Yeni Bir Özellik Geliyor

12.11.2021
A+
A-

Instagram son dönemde arka arkaya getirdiği yeniliklerle hareketli bir dönem geçiriyor. Video odaklı özelliklerin yanında bağlantı ekleme özelliğinin tüm kullanıcıların kullanımına sunulması, gelen yeni hikaye çıkartmaları derken, Meta’nın Instagram’ı TikTok benzeri platformlarla kızışan rekabette yeni bir dönem başlatmak istiyor gibi görünüyor.

Gelen son özellik ise bir nevi platformun kullanıcılarına ‘sizi düşünüyoruz’ deme şekli. Son dönemde türlü eleştirilere maruz kalan Instagram’ın yeni özelliği ‘Mola Ver’ ismini taşıyor ve kullanıcılara seçilen zaman aralıklarıyla ‘bu kadar yeter, hadi biraz mola ver’ diyor.

Özellik tercihe göre kullanılacak:

instagram mola ver özelliği

Instagram CEO’su Adam Mosseri tarafından duyurulan yeni özellik, henüz test aşamasında ve sınırlı sayıda kullanıcının kullanımına sunulmuş durumda. Mosseri, test aşamasında olan özelliği ”Bu hafta Instagram’da, şahsen beni çok heyecanlandıran bir şey test etmeye başladık. Buna “Mola Ver” diyoruz, ve tam olarak aklınızdan geçen şeyi yapıyor. Kullanmayı tercih ederseniz, uygulamada belirli bir süre (10, 20, 30 dakika) geçirdikten sonra Instagram’a ara vermenizi teşvik edecektir. Bu konuda üçüncü taraf uzmanlarla çalıştık ve mola vermeyi nasıl planlayacağımız konusunda da tavsiyeler aldık. Ve eğer test kapsamındaysanız, bunu önümüzdeki günlerde göreceksiniz.” sözleriyle duyurdu.

Bu açıklamadan da anlayacağımız üzere özellik kullanıcıların tercihine bağlı olarak kullanılacak. Özellik aktifken uyarı anında kullanıcılara ”Biraz derin nefes al’, ‘Düşüncelerini yaz’, ‘En sevdiğin şarkıyı dinle’, ‘Yapılacaklar listendeki bir şeyi yap’ gibi tavsiyeler verilecek. Büyük bir ‘heyecan’ ile tanıtılan özellik tüm kullanıcılar için aralık ayında gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.