DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

WhatsApp yeni güncellemesi ile dikkat çekiyor!

09.03.2018
A+
A-

Öncellikle bu özellikler, şu an için beta sürümünde mevcut. WhatsApp bu yeni çıkacak özellikler üzerinde çalışmaya devam ediyor ve daha sonraki sürümlerde etkinleştirilecek. Gelecek olan 2.18.75 güncellemesi ile birlikte üç yeni etiket paketi olacak. WhatsApp Stickers Mağazasını açtıktan sonra , bu yeni olanlar da dahil olmak üzere tüm indirilebilir etiket paketlerini göreceğiz. Ek olarak, Android için hazırlanan WhatsApp güncellemesi olduğunun da altını çizelim.

Yeni gelecek olan mağaza ile birlikte çeşitli kategorilerde güzel etiketler de bulabileceksiniz. Ayrıca Alisa Kryzhanovska tarafından oluşturulan tuzlu çıkartma paketi şu çıkartmaları içeriyor.

İkinci etiket paketinde de sevimli kupa bardakları dikkat çekiyor. Minseung Song tarafından oluşturulan Cuppy etiket paketi şu etiketleri içerir;

Bu yeni gelecek olan etiket ya da çıkartma olarak adlandırdığımız güncelleme, sadece WhatsApp uygulamasını özel olacağı söyleniyor. Yani Facebook ve Instagram uygulamalarına gelmeyecek.

Güncelleme ile gelecek olan son etiket paketi ise Bibimbap Arkadaşları olarak gelecek. Bu etiket paketi de Pete Ellison tarafından oluşturuldu.

Şu an için Android sürümüne ait ekran görüntüleri sızdırıldı ancak bu güncellemenin iOS sürümünün de olacağı kesin. Bu dikkat çekici özelliklere sahip olan güncellemenin ne zaman yayınlanacağı da belli değil.

::Yeni gelecek olan güncellemeleri beğendiniz mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.