DOLAR 32,5417
EURO 34,9466
ALTIN 2.428,95
BIST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Facebook, WhatsApp’a reklam koyacak mı? Ayrıca Instagram ayrıca Facebook içerisindeki reklam sayısında artışa giden Facebook, hedefi WhatsApp reklam…

24.04.2020
A+
A-

Bir süredir mesajlaşma uygulamalarını bir araya getirmeye çalışan Facebook’un reklam planları devam ediyor. sosyal ağ platformu bu bir araya getirme işleminden derhal sonradan ise WhatsApp’ın içerisinde görüntülecek reklam türleri ve stilleri üzerinde çalışacağını söylüyor. Bir süre önce de bu tür haberler çıkmış ve Facebook, buna karşın WhatsApp’a reklam koymamıştı. Lakin şirket içerisinden gelen bilgiye takriben ise “Durumların içerisindeki reklamların WhatsApp için uzun vadeli bir fırsat olduğu” belirtiliyor.

bununla beraber Facebook’un bu reklam gösterimleri için hangi yöntemi kullanacağıyla ilgili ayrıntı da yer alıyor. Öncelikli olarak akla Facebook ve WhatsApp‘ın içerisindeki telefon numaralarının eşleştirilmesi gelmiş. Lakin, bir takım yöneticiler bu yöntemin sonucunda WhatsApp’ı kullananların Facebook’u sileceklerinden endişe ettiği söyleniyor. Keza bir diğer üzüntü ise şirketteki devamlı soruşturmalar ile kullanıcılara gelen güvensizlik duygusu.

WhatsApp’a corona virüs güncellemesi! Yeni özellik

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp corona virüs konusunda yeni bir adım attı. Evde Hep Birlikte çıkartma paketi kullanıma sunuldu.

The Information‘ın yapılan açıklamaya göre, Facebook’un WhatsApp ile birlikte mesajlaşma altyapılarını birleştirmesi yıllar alacak. Bu da bizlere yakın zamanda WhatsApp içerisinde reklamların gösterilmeyeceği sonucunu çıkartıyor. Lakin çoğu insana göre bu gelirsiz model, Facebook’un WhatsApp’daki kullanıcı verilerini satarak uygulamadan kazanç elde ediyor olmasının bir sonucu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.