Gönen’deki Servis Aracı Kazasında Zülfiye Ercan Hayatını Kaybetti
Gönen’de meydana gelen servis aracı kazasında Zülfiye Ercan’ın hayatını kaybetmesi, bölgede derin bir üzüntü yarattı.
Gönen’deki Kazadan 6 Gün Sonra Acı Haber: Zülfiye Ercan Hayatını Kaybetti
Balıkesir’in Gönen ilçesinde meydana gelen kazada, gece vardiyasında çalışan işçileri taşıyan servis aracı kaza yaptı ve bu feci olay sonucunda 25 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan 57 yaşındaki Zülfiye Ercan, tedavi gördüğü hastanede 6 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayatını yitirdi.
Kazanın, Alko Turizm’e ait 10 S 28088 plakalı servis aracının sürücüsü Hüseyin Derebaşı’nın (56) rampadan inerken hızını azaltmaması ve o sırada etkili olan yağışlı hava koşulları nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda gerçekleştiği bildirildi. Yolculardan alınan bilgilere göre, sürücünün hız yapmamaları yönündeki uyarıları dikkate alınmadığı ifade edildi.
Kaza sonrası yaralılar, Gönen Devlet Hastanesi ve Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Gönen Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumu ciddiyetini korurken, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ise 3 kişinin halen tedavi gördüğü öğrenildi. Zülfiye Ercan, yoğun bakımda geçen 6 günün ardından, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Zülfiye Ercan’ın vefatı, ailesi ve yakınları üzerinde derin bir üzüntü yarattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi. Ercan’ın cenazesi, Gönen’de toprağa verilecektir.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Gökhan Dağlı – 3. Sayfa, Balıkesir Gönen