DOLAR 32,3169
EURO 34,8491
ALTIN 2.389,78
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Galaxy S21 özellikleri sızdırıldı! Kamera netleşiyor! Samsung Galaxy S21 özellikleri hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgilerle kamera özellikleri…

20.08.2020
A+
A-

Öncelikle kamera detayı ile başlamak gerekirse yeni modelde, 108 MP çözünürlüğünde arka kamera sensörü bulunacağı ifade ediliyor. Söz konusu bu sensör, açıklanan bilgilere göre Galaxy S20 modelinde yer alan sensör ile benzerlik gösterecek. Samsung’un yeni bir kamera sensörü kullanmak yerine, S20’deki sensörü geliştirerek S21’de kullanacağı ifade ediliyor. Nitekim HM1 sensörünün güncellenmiş şekli gündeme gelecek gibi görünüyor.

Yeni kamera setinde en çok odaklanma sorununun çözülmesi ve yeni video özellikleri sunulması üzerine çalışmalar gerçekleştirildiği de ortaya çıkan diğer detaylardan oluyor.

Yeni 2020 iMac parçalarına ayrıldı!

Yeni 2020 iMac parçalarına ayrıldı. Apple’ın yaptığı değişikler de ortaya çıkmış oldu. İşte tüm yeni detaylar!

Sızdırılan Galaxy S21 özellikleri arasında Exynos 1000 detayına da dikkat çekiliyor. Exynos 1000 mobil işlemcisinin, Qualcomm Snapdragon 875 gücünde olacağı belirtiliyor. Bunların dışında 5 nm üretim sürecinden çıkmış bir mobil işlemci olacağa benziyor.

Galaxy S21 Ultra modelinin ise 60W hızlı şarj teknolojisine destek sunacağı iddia ediliyor. Anlaşılan o ki batarya konusunda önemli bir gelişme olmasa da hızlı şarj konusunda dikkat çeken gelişmeler gündeme gelebilir.

Son olarak belirtmek gerekirse Qualcomm’un yeni 3D Sonic Max isimli ekrandan parmak izi okuma sensörünün, Galaxy S21 modelinde yer alacağı ifade ediliyor. Yeni 3D Sonic Max sensörü, Galaxy S20 modelinde kullanılana göre çok daha büyük ve çok daha hızlı olacak.

Apple Watch ve iPhone 12 etkinlik tarihi ortaya çıktı

Yeni Apple Watch, iPad ve iPhone tkinlik tarihi detayları iddia edildi. İşte Apple’ın 2020 etkinlik takviminin detayları!

Son olarak belirtmek gerekirse, Galaxy S21 özellikleri olarak yeni bilgiler ortaya çıkıyor olsa da Samsung’un yeni S serisi modelinde Galaxy S30 ismini kullanması da gündemde olabilir. Bu konuda çeşitli tartışmalar olduğunu da ifade etmek gerekiyor. İlerleyen günlerde bu konuda yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam edecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.