DOLAR 32,2391
EURO 34,7978
ALTIN 2.425,54
BIST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Warner Bros. Interactive satılıyor! İşte konuşulan fiyat Warner Bros. Interactive, Batman serisi ile oldukça ünlenmişti. Sızan haberlere kadar ise, Warner Bros…

14.06.2020
A+
A-

CNBC’nin yeni bir raporuna tarafından, Warner Bros.Interactive Entertainment’ın satışa hazır olabileceği belirtildi. Bazı büyük yayıncıların ise satın alma ile ilgilendikleri ortaya çıktı. Warner Bros. ve oyun bölümü ise şuanda AT&T‘ye ait. Warner Bros’un film departmanı ise bu duruma dahil yok.

Son on yılda büyük yapımlara imza atan Warner Bros. Interactive, bilhassa Batman Arkham üçlemesi, Middle-earth: Shadow of Mordor ve Mortal Kombat 11 ile sesini duyurmuştu. Firmanın bünyesinde yer alan bütün lisanslı Lego oyunları da, onları sektörün kayda değer bir konumuna taşımada tezgâhtar olmuştu.

Warner Bros Interactive satışı için AT&T göre istenen fiyat ise takriben 4 milyar dolar. Satın alma işlemine maksimum ilgiyi bildiren şirketler ise Electronic Arts, Take-Two Interactive ve Activision Blizzard oldu. Firmalar arasındaki görüşmeler devam ederken, herhangi bir devlete ait satmak gerçekleşmemiş durumda.

Firma son yıllarda Avalanche Software, Monolith Studios, Rocksteady Studios, NetherRealm Studios, TT Games ve WB Games Montreal gibi etkileyici stüdyoları da bünyesinde toplamıştı.

Warner Bros Interactive, son zamanlarda oyun tanıtımları konusunda birazcık gürültüsüz kaldı. Oysa WB Games Montreal’den yeni bir Batman oyunu, Rocksteady’den takım tabanlı bir DC Comics oyunu ve Harry Potter da dahil olmak üzere bazı büyük oyunlar konuşulan ayrıntı aralarında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.