DOLAR 32,4068
EURO 34,7999
ALTIN 2.401,93
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

En iyi Polisiye temalı filmler!

21.10.2018
A+
A-

Hazırladığımız bu konu ile birlikte, siz değerli okurlarımızı soluksuz ve acımasız maceralara götürüyoruz.

Derlediğimiz bu konu ile birlikte, kesinlikle izlemenizi önerdiğimiz ‘’En İyi Polisiye Temalı Filmleri’’ bir araya getirdik. Sizinde kesinlikle izlenmesini önerdiğiniz film veya filmler varsa, aşağıdan yorum kısmından aktarabilirsiniz. Ayrıca buraya tıklayarak ” En İyi İkinci Dünya Savaşı Temalı Filmler” adlı listemize de ulaşabilirsiniz.

İşte karşınızda ‘’ En İyi Polisiye Temalı Filmler’’

Los Angeles Sırları

Los Angeles Sırları 1950’lerin Los Angeles’ında yer altı dünyasının patronu sayılan Mickey Cohen’in hapse girmesiyle doğan boşluktan dolayı şehirdeki suç örgütleri, yer altı dünyasının patronu olmak için birbirleri arasında kıyasıya çatışmalara başlar.

Yaşanan bir takım olaylardan sonra Cohen‘in adamlarına düzenlenen baskınla birlikte yer altı dünyasının patronunun tüm adamları öldürülür. Bu katliamı sorgulamak içinse Los Angeles Polis Departmanı‘nda görevli üç polis görevlendirilir. Cohen’in adamlarının öldürülmesini sorgulayan L.A Polis Departmanı’ndaki üç polis olayı çabucak sonuca kavuşturur.

Fakat olayın bu kadar hızlı çözülmesinde bir bit yeniği olacağını düşünen polislerin içinde sebepsiz bir kuşku düşer. Daha sonrasında ise olayı daha da derinlemesine araştıran görevli polisler, bir anda kendileri soluksuz bir maceranın içerisinde bulurlar.

1997 yılında 35 milyon dolar bütçe ile çekilen polisiye temalı Los Angeles sırları iki Oscar ödülü de almayı başardı. Mükemmele yakın senaryo ve kurgusu ile siz değerli sinemaseverleri 2 saatten fazla ekran başına kilitleyecek yapımın başrollerini ise Kim Basinger, Russell Crowe, Guy Pearce, James Cromwell, Kevin Spacey gibi önemli insanlar paylaşıyor.

1 2 3 4 5 6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.