DOLAR 32,3814
EURO 34,5947
ALTIN 2.386,19
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Fortnite Note 9 alanlara 150 dolar değerinde V-Bucks dağıtacak!

05.08.2018
A+
A-

Yaz ayının sonunda Android için gelmesi beklenen oyunun, son gelen haberlere göre Google Play’e gelmeyeceği ortaya çıkmıştı. Uygulamanın Epic Games sitesinden yükleneceği belli ama ne zaman Android kullanıcıları oyunu elde edebilecek belli değil. İlk paylaştığımız haberde oyun bir aylığına Note 9 için gelecek demiştik. Şimdi ise bu sürenin dört aya çıkabileceği konuşuluyor.

Fortnite’ın Android sürümü için resmi açıklama!

Uzun süredir heyecanla beklenilen Android için Fortnite, Google Play Store’da olmayacak. İşte Fortnite CEO’sunun açıklaması!

Yani en iyi ihtimalle Ekim başına kadar Android cihazların Fortnite oynaması mümkün değil gibi görünüyor. Kötü ihtimalde ise 2019 başında Android kullanıcıları oyuna kavuşabilecek. Oyunun popülerliğini Note 9 satışlarına yansıtmak isteyen Samsung, Fortnite‘ı bekleyen Android kullanıcılarını mağdur edecek gibi görünüyor.

 

Oyuncuların merak ettiği ise Epic Games’in sunucularının Android ve iOS arası oyun oynamaya izin verip vermeyeceği. Eğer bu imkan sağlanmazsa, sadece Note 9 kullanıcılarıyla sınırlı bir Fortnite karşımıza çıkacak. iOS dünyasında çok geniş bir oyuncu kitlesi varken Note 9 kullanıcıları arasında sıkışıp kalmak kulağa pek de ilgi çekici gelmiyor.

Battle Royale türünde, Pubg‘nin ardından çıkıp bir anda en çok gelir elde eden oyunlar sıralamasına giren Fortnite, iOS platformunda ilk üç ayda 100 milyon dolar gelir elde etmişti. Burada iOS kullanıcılarının oyun içi harcamalara para harcamaya meyilli olmasının da etkisi var. Ancak elde ettiğin gelirin %20‘sini App Store‘a kaptıran Epic Games bu yüzden resmi olarak Google Play üzerinden yayınlanmayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.