DOLAR 32,2917
EURO 34,6648
ALTIN 2.404,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

A101’den Drone aldık, başımıza neler geldi? A101’de satılan Piranha F45 Drone inceleme videomuzla A101’de satılan Piranha F45 Drone özellikleri …

08.08.2020
A+
A-

ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınızdayız. Bu videomuzda fiyatına rağmen iyi özellikler sunduğunu iddia eden Piranha F45’i test ettik ve fikirlerimizi söyledik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri efsane haline gelen videomuz ile baş başa bırakalım.

A101’de satılan Piranha F45 Drone özellikleri bizlere neler sunuyor?

A101’de uygun fiyata satılan Drone, kullanıcılara stabil bir deneyim sunduğunu iddia ediyor. İçerisindeki teknoloji sayesinde havada asılı kalabilme özelliğine sahip Drone, kablosuz bağlantı ile hem telefondan hem de kumandasından kontrol edilebiliyor. VGA görüntüyü yazılımsal olarak HD’ye çeviren Drone, telefonunuza anlık olarak görüntü gönderebiliyor ve bu görüntüleri kaydedebiliyorsunuz. Otomatik olarak iniş ve kalkış yapabilen Drone, 1200 mAh büyüklüğünde de bir bataryaya sahip. iOS ve Android telefonlar ile kontrol edebildiğiniz Drone’u uçurması kolay ancak rüzgarlı havalarda Drone’u uçururken dikkat etmek de fayda var. Ayrıca Drone’un düşük pil süresi, Drone’un uzak mesafelere gitmesine engel oluyor.

ShiftDelete.Net olarak farklı videolar ile karşınıza çıkmaya devam edeceğiz. Daha fazla video için kanalımıza abone olmayı unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.