DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Fantastic Beasts 3’te Johnny Depp’in Gellert Grindelwald Rolü Artık Mads Mikkelsen’in

26.11.2020
A+
A-

Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan bazı haberler, Johnny Depp’in istifası sonrası Fantastic Beasts 3 filminde Gellert Grindelwald rolünde Mads Mikkelsen’i göreceğimizi öne sürüyordu. Warner Bros., kısa süre önce gerçekleştirdiği açıklama ile Mikkelsen’in Fantastic Beasts 3 kadrosuna katıldığını resmen duyurdu.

Bilmeyenler için; Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı yönünde çıkan haberlerin ardından The Sun’a “iftira” davası açmış ve kaybetmişti. Bunun üzerine Warner Bros., Deep’in Fantastic Beasts filmindeki rolünden istifa etmesini istemiş, Deep de bu talebi kabul etmişti.

Mads Mikkelsen, yönetmen David Yates’in ilk tercihi konumundaydı

mads mikkelsen

Gellert Grindelwald rolünün boşa çıkmasıyla birlikte Warner Bros.’un projeyi iptal edebileceği de konuşulmuş olsa da şirket, bunun yerine Grindelwald rolü için uygun adaylar aramaya başladı. O dönemki söylentiler, filmin yönetmeni David Yates’in ilk tercihinin daima Mads Mikkelsen olduğu yönündeydi.

J.K. Rowling ve Steve Kloves’un senaryosunu yazdığı Fantastic Beasts 3 filminin yapımcılığını David Heyman, Lionel Wigram ve Tim Lewis üstlenirken; Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger ve Courtenay Valenti de yönetici yapımcı olacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise Mikkelsen’e Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Callum Turner, William Nadylam, Poppy Corby-Tuech, Jessica Williams, Victoria Yeates ve Jude Law eşlik edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.