DOLAR 32,2070
EURO 35,1594
ALTIN 2.473,42
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C

Epic Games, bir oyunu daha bedava ülkü getiriyor!

11.06.2020
A+
A-

Mega İndirim kampanyası adı aşağı dağıtılan oyunların dönemi kapanıyor. Bugün akşam yayımlanacak olan Ark Survival Evolved, 2 Haziran 2015 tarihinde piyasaya sürülmüştü. Ayrıca bu oyunun platform çeşitliliği de dikkat çekiyor.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Android, Microsoft Windows, Linux, iOS ve Mac OS gibi platformlarda çalışan bu yapım, Unreal Engine 4 motoru ile hazırlandı. Bünyesinde oldukça çok aksiyon ve macera barındıran üretim, hayatta kalma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Virtual Basement, Instict Games, Efecto Studios ve Studio Wildcard dörtlüsünün imzasını içeren Ark Survival Evolved, bedava olma haberi ile birlikte konsol sahiplerini tekrar harekete geçirdi.

Oyuncular; bu oyunda dinozorlara, diğer oyunculara, ve tarih öncesi öteki hayvanlara aleyhinde ayakta kalmak zorunda. Buna ek olarak zorlu hava şartlarının da oyunu zorlaştırması, bir takım oyuncuların en sevdiği özellikler aralarında yer alıyor.

Birinci şahıs perspektif ile üçüncü şahıs görüntü açısını bir arada sunan hayatta kalma oyunu, açık bir dünyaya sahip. Bu dünyada hayvan evcilleştirebiliyorsunuz ve onları besleyebiliyorsunuz.

Ark Survival Evolved için hazırlanan dünyada 170’deri fazla mahlukat bulunuyor. Oyuncuların bu engebeli dünyada ayakta kalmaları gerekiyor. Ayakta kalabilmek için afiyet, oksijen, enerji ve benzeri esas faktörlere dikkatli olmak gerekiyor.

Oyunun sistem gereksinimlerine baktığımızda kendisinin platformlara göre değişen bir yapısının olduğunu görüyoruz. Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 kullanıcıları, bu yapımı 8 GB RAM eşliğinde oynayabilir.

İşlemci konusunda Intel Core i5-2400 ya da AMD FX-8320 ikilisinden birini isteyen Ark Survival Evolved, ücretsiz olma müjdesi doğruca NVIDIA ve Radeon gibi ekran kartlarını da gündeme getirdi.

Dilerseniz sizi oyunun tanıtım videosu ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.