DOLAR 32,5051
EURO 34,8523
ALTIN 2.440,19
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Fantastic Beasts 2’den müthiş fragman!

26.09.2018
A+
A-

Voldemort‘u hatırlatan fragman ile heyecan dozunu iyice arttıran yapımcılar oldukça iddialı bir film ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.

Fantastic Beasts serisinin ikinci filmi olacak olan Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’da izleyiciler, Newt Scamander‘in macera dolu mücadelesine tanık olacaklar. Ayrıca Dumbledore’un kaldığı duygusal ikilem de seyircilere sunulacak.

Büyücülük dünyasında bambaşka bir maceraya tanık olacağımız Fantastic Beasts 2 için yayınlanan son fragmanda oldukça ilginç detaylarda yer almakta.

Duygusal ikilemde kalan Dumbledore‘un olaylardan olabildiğince kaçınsa da kendisi bir anda olayların içerisinde buluyor. Yayınlanan son fragmanda yaşanılan bu olayların bizlere oldukça dengeli bir şekilde aktarıldığını da belirmekte fayda var.

Gridelwald‘a olan aşkıyla ön plana çıkan Dumbledore’un bir türlü harekete geçmediği de fragmanda görülüyor. Grindelwal’ın yöntemlerinin iyice vahşete dönmeden önce oldukça büyük bir kesim tarafından desteklendiğini de son fragmanda görmekteyiz.

Bol aksiyonlu bir yapım olacak olan Fantastic Beasts 2 filminde Dumbledore ve Grindelwald arasındaki ilişki yayınlanan son fragmanda gözler önüne seriliyor.

Fragmanında yer alan ilginç bir detay ise Nagini’nin görülmesi oldu. Voldemort‘tan önce insan olan ve yılana dönüşebilen bu kadının yılan formuna hapsolmadan önceki hallerini serinin yeni filminde izleyebileceğiz.

Fantastic Beasts 2 filminin başrollerini ise Alison Sudol, Dan Fogler, ve Eddie Redmayne gibi ünlü isimler paylaşıyor.

Son olarak ise merakla beklenen Fantastic Beasts 2 (Fantastik Canavarlar)  filminin 16 Kasım 2018 tarihinde vizyona gireceğini de belirtelim. Aşağından yeni filme ait olan müthiş fragmanı izleyebilirsiniz. İyi seyirler…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.