DOLAR 32,2834
EURO 34,7821
ALTIN 2.381,64
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Tinder ilk video özelliğini sunmak üzere!

05.04.2018
A+
A-

Tinder, Kanada ve İsveç’teki iOS kullanıcıları ile video tabanlı Tinder Loops özelliğini test etmeye başlamış durumda. Bu kullanıcılardan gelecek geri bildirimler sonucunda, özelliğin diğer ülkelerdeki kullanıcılara da sunulup sunulmaması konusunda karar verileceği ifade ediliyor.

Loops, geleneksel videolar yerine Instagram ve Boomerang gibi uygulamalardan aşina olduğumuz kısa ve.gif” aligncenter wp-image-138162″ src=”https://i2.wp.com/shiftdelete.net/wp-content/uploads/2018/04/tinder-ilk-video-ozelligini-sunmak-uzere-tinder-loops-sdn-03.gif?resize=580%2C279&ssl=1″ alt=”Tinder Loops” width=”580″ height=”279″ data-recalc-dims=”1″ data-pagespeed-url-hash=”1546227250″ onload=”pagespeed.CriticalImages.checkImageForCriticality(this);”//>

iOS için Tinder uygulamasında Loops özelliğini kullanmak için profilinize gitmeniz ve Medya Ekle tuşuna basarak bir video yüklemeniz gerekiyor. Ardından tekrar etmesini istediğiniz kısmı seçiyor, bunu ön izliyor ve profilinize gönderebiliyorsunuz. Sadece video ve Live Fotoğraflar için destek sunulduğunu da not olarak düşelim.

Platform, kullanıcıların kişiliklerini sergilemesinde ve yeni arkadaşlıklar kurmasında bu yeniliğin etkili olacağı görüşünde. Ayrıca, sürenin 2 saniye olması ile utangaç kullanıcılara kolaylık sağlandığı düşünülüyor.

:: Platformun sunmak üzere hazırlandığı bu yeni özellik konusunda ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.