DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

İşte Google Pixel 3 XL’ın kutu içeriği!

06.10.2018
A+
A-

Kuşkusuz ki bu yılın en çok merak edilen telefonlarından biri olan Pixel 3 ve Pixel 3 XL hakkında şimdiye kadar birçok sızıntı yapıldı.

Yapılan sızıntılar ile birlikte tasarımı ve teknik özellikleri hakkında neredeyse tüm detayları belli olan yeni Pixel modelleri, bu sefer ise kutu içeriği ile karşımıza çıktı.

Bugün yayımlanan bir internet sitesinde yayımlanan inceleme yazısı ile birlikte yeni modelin kutu içeriği gözler önüne serildi.

Sızdırılan görsellerde görebileceğiniz gibi yeni amiral gemisinin kutu içeriğinde Google, bir adet USB-A adaptörü, bir adet kulaklık dönüştürücüsü ve USB-Tip C kulaklığına yer veriyor.

6.7 inç büyüklüğündeki ekranı 1440 x 2960 piksel çözünürlük sunan akıllı telefonun arka kısmında iki tonlu bir tasarım kullanılıyor. Beklendiği gibi 12.2 Megapiksel çözünürlüğündeki kameranın altında, parmak izi okuyucu yer alıyor.

Qualcomm’un Snapdragon 845 işlemcisinden güç alan Pixel 3 XL’ın standart modelinin 4 GB RAM ile gelmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Google, Android 9.0 ile çalışan Pixel 3 XL‘ın kutu içeriğini oldukça zengin tutmaya çalışmış.

Son olarak ise Google yeni akıllı telefonlarını 9 Ekim Salı günü resmi olarak lanse edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.