DOLAR 32,3718
EURO 34,6936
ALTIN 2.392,15
BIST 10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

En hızlı şarj olan telefon hangisi?

30.04.2018
A+
A-

Videodak yer alan telefonları, kutularından çıkan şarj aletleri ile 20 dakika boyunca şarj ettik. %0‘da olan tüm telefonların, 20 dakika süre içinde beşer dakikada bir olmak üzere şarj durumlarını takip ettik. Huawei cephesinde kullandığımız Mate 10 Pro’nun Supercharge teknoloji ile donatılan adaptörü, 5V 4.5A çıkış gücüne sahip.

Samsung Galaxy S9 ile birlikte gelen Adaptive Fast Charging adaptörü ise 5V 2A çıkış gücü sunuyor. Quick Charge 3.0 ile donatılan LG V30+ modelinin kutusundan çıkan şarj adaptörü ise 1.8A çıkışı destekliyor.

Huawei Mate 10 Pro modelinde 4000 mAh, Galaxy S9 modelinde 3000 mAh ve LG V30+ modelinde 3300 mAh kapasiteli bataryalar kullanıldığını da hatırlatalım.

En hızlı şarj eden teknolojiyi belirledik!

Akıllı telefonları, kutularından şarj aletleri ile 20 dakika boyunca şarj ederek yaptığımı mini yarışmamızın videosunu sizlerle paylaşıyoruz. En hızlı şarj olan telefon hangisi? Cevabı videomuzda! İyi seyirler!

Huawei Mate 10 Pro inceleme

Merakla beklenen Huawei Mate 10 Pro inceleme videosu ile karşınızdayız. Mate serisini en şık ve güçlü modeli hakkında merak edilenleri bu videoda

Samsung Galaxy S9 inceleme – S8’e göre farklılıkları!

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S9 inceleme videosu ile karşınızdayız. Galaxy S9 ailesindeki yenilikler ve geliştirmeler neler?

LG V30+ inceleme – V30 ne kadar iddialı?

Türkiye’de resmen satışa sunulan LG V30+ inceleme videosuyla karşınızdayız. Kendinden daha yeni rakipleri karşısında LG V30 özellikleri ne seviyede?

Yaptığımız testler sonrasında, hangi hızlı şarj teknolojisinin daha hızlı şarj ettiğini gözlemledik. Sizlerin kullandığı telefonlar, kutularından çıkan adaptörler ile 20 dakika süre içinde ne kadar şarj oluyor? Aşağıdaki forum linkimiz üzerinden açtığımız konu ile derecelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

:: Telefonlarınız 20 dakikada ne kadar şarj oluyor?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.