DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Düzce’de Aşırı Sıcaklarda Sokak Hayvanlarına İç Gelmeyen Anlar: Muhtarın Ellerinden Su

Düzce’de aşırı sıcaklarda sokak hayvanlarına su veren muhtarın içten anlarıyla sıcak günlerde iyilik ve umut dolu anlar.

23.08.2025
A+
A-

Gölgeye sığınmaya çalışan sokak hayvanları, Düzce’de yeni bir sıcak günün etkisiyle bunalım yaşayordu. Susuzluğa karşı dikkatli olan mahalle sakinleri, bu duruma kayıtsız kalmadı ve bir kişinin farkıyla durum ortaya çıktı.

Mahalle Muhtarı Hüseyin İlhan, Kiremitocağı Mahallesi’nde aşırı sıcaklar nedeniyle bitkin düşen bir sokak köpeğine ulaşarak onun susuzluğunu karşılamak için elindeki şişe suyu köpeğe içirdı. Kap bulamadığı anlarda dahi, muhtarın bu hareketi insanlık örneği olarak değerlendirildi ve mahallede büyük yankı uyandırdı.

Yaşanan olay, bölgedeki diğer vatandaşlar tarafından da sosyal medya hesaplarında paylaşılarak geniş kitlelerce beğenildi. Düzceli duyarlı vatandaşlar, sıcak havalarda sokak hayvanlarının da suya ihtiyaç duyduğunu hatırlatarak kapılarının önüne su kapları bırakmaya devam ediyorlar.

İhlas Haber Ajansı ve yerel haber kaynakları bu sıcak tabloyu haberleştirdi ve mahalledeki bu doğrudan yardımlaşma örneğini gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.