DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 18°C

Dudak uçuklatan Xbox One X Cyberpunk 2077 fiyatı Cyberpunk 2077 temalı Xbox One X Türkiye’de başlıca alışveriş sitelerinde gözüktü. Fiyat etiketiyle…

22.06.2020
A+
A-

Askıya Alma haberleriyle oyun gündeminde yerini koruyan Cyberpunk 2077 için bahşedilen tarih 17 Eylül 2020. Oyunun sistemsel sorunlar sebebiyle çıkışının ertelendiği söyleniyor. Bunun yanına oyunseverler göre merakla beklenen oyunun Xbox One X tarafında gerçekleştirdiği bir iş birliği bulunuyor.

Cyberpunk 2077 temalı Xbox One X’in duyurulduğu günden beri ilgiyle beklenen oyun konsolları arasında yer alıyordu. Oyunun meraklıları için öbür bir yük taşıyan bu tasarım nihayet Türkiye’de karşımıza çıktı. esas alışveriş sitelerinde ortaya meydana çıkan oyun konsolunun, Türkiye fiyatı oldukça yüksek.

Özel temalı Xbox One X’in fiyatının bütün 8 bin 813 TL olduğunu belirtelim. Tasarımı noktasında uyumsuzluk bulunan bu konsolun 1 TB HDD’ye sahip olan ve özel panelleri ile karanlıkta parlayan Cyberpunk 2077 sürümü olağan Xbox tasarımı gibi düşey şekilde kullanılıyor.

Yüksek fiyatı ile Türkiye’de popüler olacağını anlatmak mümkün değil. gerçi bir süredir beklenen bu tasarım birçok kişiyi heyecanlandırıyor.

Fiyat etiketini bakmak isteyenler için:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.