DOLAR 32,3593
EURO 34,7831
ALTIN 2.393,79
BIST 10.270,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Cem Yılmaz’ın sevdiği TV: LG Galeri Tasarımı GX OLED TV LG Galeri Tasarımı GX OLED TV inceleme videosuyla karşınızdayız. Üç farklı ekran seçeneği olan LG OLED…

31.07.2020
A+
A-

LG Galeri Tasarımı GX OLED TV inceleme videosu ile televizyonun neler yapabildiklerine yakından bakıyoruz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu keyifli video ile baş başa bırakalım. İyi seyirler.

TV ile ilgili daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

LG Galeri Tasarımı GX OLED TV özellikleri

LG Galeri Tasarımı GX OLED TV özellikleri ile ilgili detaylara ilk olarak tasarımdan başlayacak olursak, televizyonun 55 inç, 65 inç ve 77 inç olmak üzere üç farklı ekran boyutuna sahip seçeneği olduğunu söyleyebiliriz. İnce çerçeveleriyle kapalı olduğu zamanlarda bir tablo gibi duran televizyon, açıldığında ise özellikleriyle öne çıkıyor.

OLED piksel teknolojisiyle gelen TV, 4K UHD çözünürlük sunuyor. Kendi parlakklığını kontrol edebilen milyonlarca OLED piksel sayesinde ortaya çıkan siyah renkler TV deneyimini olumlu yönde etkiliyor.

3. nesil α9 AI 4Kişlemciden güç alan TV, ekran içeriğini analiz ediyor ve içeriğin en iyi şekilde sunulmasını sağlıyor. Tüm ayarlamalar ise otomatik yapılıyor. Akıllı AI ThinQ teknolojisi, Türkçe destekli akıllı ses tanıma özelliğiyle eve çıkıyor. Böylece uzaktan kumanda ihtiyacı da ortadan kalkıyor diyebiliri.

Yeni eklenen Dolby Vision IQ özelliği ile ortam ışığı tespit edilir ve en iyi görüntü kalitesi için izlediğiniz içerik ortam ışığına göre uyarlanır. Dolby Atmos ise her nesnenin hareketini gerçekçi bir şekilde yakalar ve 360º surround ses performansı sunar. Dolby Vision IQ ve Atmos bir araya geldiğinde sürükleyici bir sinema deneyimi yaşatır.

NVIDIA GSYNC uyumluluğuna sahip TV modeli, daha az takılma, gecikme ve titreme ile PC oyunlarında oyuncuların elini de kuvvetlendiriyor.

HDMI 2.1 spesifikasyonlarını karşılayan daha yüksek kare hızı, VRR (Değişken Yenileme Hızı), ALLM (Otomatik Düşük Gecikme Modu) ve eARC (Geliştirilmiş Ses Dönüş Kanalı). Bu en yeni özellikler, hızlı hareket eden içeriği daha yüksek çözünürlükte görüntülemenize, ayrıca akıcı ve senkronize grafikler elde etmenize olanak tanır.

Düşük giriş gecikmesi ve 1 ms’lik tepki süresi ile LG OLED TV bulanıklığı azaltıp netliği artırıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.