DOLAR 32,2175
EURO 35,0171
ALTIN 2.515,08
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

Upbit’ten Yeni Token Listeleme Haberi: ZETA ve OMNI Fiyatları Yükselişte!

Kripto borsası Upbit, ZETA ve OMNI tokenlerini listeliyor! Bu haberle birlikte ZETA ve OMNI fiyatları yükselişte! Detaylar için tıklayın.

03.05.2024
A+
A-

Upbit’ten Müjdeli Haber: ZETA ve OMNI Liste!

Upbit'ten Müjdeli Haber: ZETA ve OMNI Liste!

Kripto para piyasası bugün yeşil bölgede ilerliyor. Lider kripto Bitcoin’in 59 bin doların üzerindeki kararlılığı piyasayı yukarı çekti. Birçok altcoin de hafta içindeki kayıplarını telafi etmek için mücadele ediyor. Bu pozitif atmosferde Güney Kore’nin büyük kripto borsalarından Upbit, iki yeni tokeni listeleyeceğini duyurdu ve bu haber altcoin fiyatlarını uçurdu.

ZETA ve OMNI Fiyatları Yükselişe Geçti!

ZETA ve OMNI Fiyatları Yükselişe Geçti!

ZETA Chain (ZETA) ve Omni Network (OMNI), Upbit tarafından listelenme haberiyle birlikte hızla yükselişe geçti. ZETA, %34’ten fazla artışla 1,79 dolara yükseldi. Aynı şekilde OMNI de %16’dan fazla artarak 21 dolara ulaştı. Upbit’in listeleme duyurusunun ardından her iki token de hızla yükselişe geçti ve bu yükseliş devam ediyor.

  • ZETA artışını sürdürerek yükselişini 1,79 dolardan sürdürüyor.
  • OMNI ise hala yüksek seviyelerde işlem görerek 20,11 dolardan alıcı buluyor.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.