DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Call of Duty: Warzone için büyük güncelleme müjdesi Activision ve Infinity Ward göre doğrulanan yeni Call of Duty Warzone güncellemesi olay yaratacak…

04.05.2020
A+
A-

Battle royale oyunlarının arasındaki rekabet gitgide kızışıyor. Buna ek olarak PlayStation 5 ve Xbox Series X ikilisi için gün sayan oyuncular, bir an önce yeni cins konsollara kavuşmak istiyor. Infinity Ward cephesi bu meseleye sıcak bakıyor.

Oyunun dağıtımcısı Activision’a ve Infinity Ward’a yakın bir kaynak olan Charlie Intel isimli bir platform, bir mülâkat yayımladı. Taylor Kurosaki’nin konuk olduğu röportajda bu yıl satışa sunulacağı düşünülen konsollar ele alındı.

Esas teması aksiyon olan Warzone’un anlatımından ve hikayesel işleyişinden sorumluluk sahibi olan Taylor Kurosaki, GamerGen’e konuştu. Sözlerini Charlie Intel aracılığı ile aktaran Kurosaki, şunları söyledi:

“Infinity Ward, bu oyunu PlayStation 5’i ve Xbox Series X’i desteklemek için güncelleyecek. Bu konsollar, Warzone’un geleceği için tasarladığımız içerik planlarının bir parçası olarak hizmet verecek. Ben bundan eminim.”

“Biliyorum oysa bu oyun için yaptığımız planlar uzun bir süre gündemde kalacak. Yeni sistemler piyasaya sürüldüğünde ve kullanılabilir ülkü getirildiğinde onları destekleyeceğimizden eminim.”

PlayStation 5’in çıkış zamanı için 20 Kasım 2020 tarihi işaret edilmişti. Kendisinin rakibi olan Xbox Series X’in çıkış tarihi ise 26 Kasım 2020 olarak biliniyor. Birçok oyuncu, bu rekabetin sonunda şampiyon tarafta yer almak istiyor.

görünüşe göre PlayStation 5 ve Xbox Series X arasında yaşanacak olan kıyasıya mücadeleyi izlemek keyif verecek. İki konsolun da 4K 60 FPS özelliği ile desteklenmesi bekleniyor. Sizce Warzone savaşında kazanan kim olur?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.