DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Burak Beşer’den Eşinin 100 Milyon Lira Tazminat Talebine Şok Tepki

Burak Beşer, eşinin 100 milyon lira tazminat talebine şaşırtıcı bir yanıt verdi. Bu olayın perde arkasını ve Beşer’in tepkisini öğrenmek için makalemizi okuyun.

28.11.2024
A+
A-

Burak Beşer’den Şok Tazminat Açıklaması

İzmir’in gözde tatil beldesi Çeşme’de popüler bir beach’in sahibi olan Burak Beşer, eşi Ece Akbulut Beşer’in kendisinden 100 milyon lira tazminat talep etmesi üzerine büyük bir şok yaşadığını ifade etti. “Böyle bir para nerede?” şeklindeki tepkisiyle dikkat çeken Beşer, durumu değerlendirdi.

Burak Beşer, “Zaten kendisiyle avukatlarımız aracılığıyla anlaşmalı bir şekilde boşanmayı planlamıştık. Ancak sonrasında ne oldu, anlayamadım. Birileri beni yanlış yönlendirdi ya da belki de beni ünlü olmak için kullanmak istiyorlar,” diyerek yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. Eşinin fikrini değiştirdiğini ve anlaşmalı boşanmayı çekişmeli bir hale dönüştürdüğünü belirten Beşer, “Böyle bir rakamı nasıl telaffuz eder, gerçekten merak ediyorum,” ifadelerini kullandı.

Yeni Asır’da yer alan habere göre, Ece Akbulut Beşer, Burak Beşer’in kendisini başka bir kadınla aldattığını iddia ederek elinde video ve fotoğraflar olduğunu öne sürdü ve bu nedenle 100 milyon lira tazminat talebiyle boşanma davası açtı. Burak Beşer ise, evlilik birliğinin bozulmasında kendisinin hiçbir kusuru olmadığını ve şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandıklarını savundu.

“Telefonlarım Susmuyor”

Boşanmaya sebep olan olayların başında eşinin kusurlu davranışları ve aralarındaki şiddetli geçimsizlik olduğunu söyleyen Burak Beşer, “Bu haberler yayımlandıktan sonra telefonlarım bir an bile susmadı. Ancak gerçeklerin gün yüzüne çıkacağına inanıyorum,” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

  • Mahkeme
  • 3. Sayfa
  • Magazin
  • Yaşam
  • Çeşme
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.