DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Perrie Edwards: İki Kez bebeğimi kaybettim

Perrie Edwards’in trajik kayıplarını derinlemesine inceleyen dokunaklı bir içerik. İki kez bebeğini kaybetmenin etkisi ve yolculuğu.

20.08.2025
A+
A-

İlk kez anne olacağını öğrenen Perrie Edwards, o an yaşadığı sevinci kısa süre içinde gölgelerle karşılaştırdı. 2021 yılında futbolcu Alex Oxlade-Chamberlain ile mutlu bir aile kuran Edwards, aslında bu mutluluğa ulaşmadan önce kalp kırıcı deneyimler yaşamıştı. We Need To Talk adlı podcast programında konuşan ünlü şarkıcı, ilk gebeliğinde çok erken bir düşük yaşadığını ve Axel’in doğumundan bir yıl sonra ikinci bebeğini 24. haftada kaybettiğini açıkladı.

Perrie Edwards: İki Kez bebeğimi kaybettim

İlk Kontrolümde Bebek Yoktu, Kimse Yanımda Değildi başlığıyla paylaştığı anlarda Edwards, anne olacağını öğrendiği anda büyük bir sevinç yaşadığını, fakat kanamanın başlamasıyla hastaneye gittiğini ve bebeğin kalp atışını duymadığını öğrendiğini anlattı. O an yalnız olduğunu vurgulayan sanatçı, her şey hayal gibiydi diyerek bu anı hafızasına kazıdı.

Axel Benim Gökkuşağı Bebeğim ifadesiyle ikinci hamileliğinin güvenceye kavuşması için endişelerle dolu bir dönemi anlattı. Oğlu Axel’e hamileyken sürekli bir korku içinde olduğunu söyleyen Edwards, 12 haftalık kontrolü geçmek için gün saydığını ve hamile kalmayı çok sevdiğini fakat her şeyin yolunda gitmesi için hep dua ettiğini

İlk kaybın ardından ikinci bebeğini uğurlamaya yaklaşırken, Edwards bu süreçteki duygularını da paylaştı. Axel’i gökkuşağı bebeği olarak tanımlayan sanatçı, bu terimin önceki kayıplardan sonra dünyaya gelen bebekleri simgelediğini ifade etti.

İmla ve duygusal süreçler hakkında konuşurken, Edwards’in anlatımı hayranlarına samimi bir iç yüz sunuyor. Kaynak: Haberler.com / Şaziye Ceyhan – 3.Sayfa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.