DOLAR 32,3798
EURO 34,7506
ALTIN 2.409,50
BIST 10.077,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

Blockchain Haberleri ve Ortaklıklar: Scroll, Optimism, Fetch.ai ve Ankr

Blockchain dünyasındaki güncel gelişmeler ve son ortaklıklar hakkında en yeni haberleri öğrenin. Scroll, Optimism, Fetch.ai ve Ankr gibi önemli projeler hakkında detaylı bilgilere ulaşın.

17.04.2024
A+
A-

Scroll “Session Zero” Sadakat Programı Başlattı

Ethereum’un ikinci katman ağı Scroll, “Session Zero” adlı bir sadakat programı başlattı. Scroll Marks aracılığıyla Scroll ekosistemine katılan kullanıcılar ödüllendirilecek. Kullanıcılar, Scroll’a varlık köprüleyerek Scroll puanları kazanabilecekler. Program, 10 Ekim 2023 tarihinden bu yana Scroll’a varlık yerleştiren üyelere geriye dönük puanlar da verecek.

Optimism, World Chain Yönetimine Katılmayı Hedefliyor!

WorldCoin Vakfı, OP Stack’e dayalı Blockchain World Chain’i başlatarak Optimism’in süper-chain’i Superchain’e katılacaklarını duyurdu. Optimism, World Chain’in yönetişimine aktif olarak katılmayı planlıyor. Ayrıca, Optimism’in diğer Blockchain’lerle etkileşime geçeceği belirtildi.

Fetch.ai ve Ankr Ortaklık Kurdu

Fetch.ai ve Ankr, yapay zekayı Blockchain ile birleştirmek amacıyla ortaklık kurdu. Fetch.ai, yapay zeka ve özel Blockchain oluşturma araçları sunarken, Ankr ölçeklenebilir Web3 altyapısı sağlayacak. Ortaklık, DApp geliştirmeyi basitleştirmeyi ve yenilikçilere Blockchain alanında destek sağlamayı amaçlıyor.

Bu arada, bir balina son zamanlarda 3.278 ETH satın alarak varlıklarını artırdı, Chiliz yeni bir ortaklık duyurusuna hazırlanıyor ve kripto ticaret kartı oyunu “Fantasy” puan airdrop ile yayına girdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.