DOLAR 32,2486
EURO 35,0469
ALTIN 2.486,71
BIST 10.608,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Binance Türkiye’den Bitcoin’in 14. Yaş Gününe Özel Etkinlik: 20 Kişiye 25 BUSD Hediye Edilecek!

03.01.2023
A+
A-

3 Ocak 2009’da halka açıldıktan, kripto para sektörünün atası ve günümüzün en değerli birimi Bitcoin, bugün 14. yaşını kutluyor. Bitcoin’in yeni yaşı tüm dünyada kutlanırken, dünya devi kripto para borsası Binance’in Türkiye ayağı da özel bir etkinlik düzenleyecek.

Binance Türkiye, Bitcoin Genesis Günü’nün 14. yıldönümüne özel uzman isimlerin katılacağı bir webinar düzenleyecek. Webinarda, ilk BTC bloğunun 3 Ocak 2009’da piyasaya sürülmesinin ardından yaşanan değişim ve yeni gelişmeler ile geleceğin dünyası anlatılacak.

Bitcoin Türkiye’nin webinar’ında kimler yer alacak?

binance türkiye webinar

Blockchain Metaverse Akademi Kurucusu Devrim Danyal Blockchain Veri Analiz Platformu CryptoQuant’ın Türkiye Topluluk yöneticisi ve Araştırmacı Burak Tamaç Uzman Coin Kurucusu ve Gazeteci Burak Köse Kripto Sözlük Kurucusu Eren Caner

Webinar’a katılanlar ödül kazanabilecek:

Webinarda; katılımcılara etkinlik konuları ile ilgili bazı sorular yöneltilecek. Soruları doğru yanıtlayan katılımcılar çeşitli ödülleri kazanma şansı elde edecek. Etkinlikte toplam 500 BUSD değerinde ödül dağıtılacak.

Binance Türkiye’nin webinar’ı nereden takip edilebilir?

Binance Türkiye’nin webinar’ı, Binance Türkiye’nin YouTube kanalı ve Binance Live üzerinden yayınlanacak. Webinar, bu akşam saat 19.00’da başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.