Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 yenerek kupa sahibi oldu: Guendouzi ve Oosterwolde’nin kahramanlığı
Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 yenerek kupayı kazandı; Guendouzi ve Oosterwolde’nin kahramanlığı öne çıktı.
Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleşen Turkcell Süper Kupa finalinde Fenerbahçe, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ederek kupayı kaldırdı. GOLLER GUENDOUZI VE OOSTERWOLDE’DEN Fransız orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi ile savunma/kanat oyuncusu Jayden Oosterwolde, sarı-lacivertli ekibi zafere taşıdı.
ŞAMPİYONLUĞUNU DANS EDEREK KUTLADILAR Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe’nin yıldızları Jhon Duran ve Anthony Musaba, ezeli rakibi karşısında elde ettikleri bu başarıyı sahnede dans ederek kutladı. Bu anlar sosyal medyada hızla yayılarak birçok kişi tarafından paylaşıldı.
BİNLERCE BEĞENİ Paylaşımlar, kısa sürede binlerce beğeni toplarken, gecenin en çok konuşulan görüntüleri arasına girdi. Haberler.com kaynağıyla yayımlanan haber, takımın zaferini ve oyuncuların kutlama anlarını öne çıkardı.