DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Binance CEO’sundan Görüştüğü Ülkelere Yönelik Açıklama: İşte CZ’nin Türkiye Dahil Son Dönemde Görüştüğü Tüm Ülkeler

04.08.2022
A+
A-

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, Twitter hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Namıdiğer CZ, Twitter’daki açıklamalarında bazı ülkelerin kendilerinden bir talebi olduğunu söyledi. Bu talep, ayrıcalıklı likidite havuzuydu. CZ’e göre bu fikir, hiç de iyi değil.

Nureddin Nebati ile CZ, geçtiğimiz günlerde bir video konferans gerçekleştirmişti. Bu görüşme ile ilgili bir paylaşım yapan Bakan Nebati, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını söylemişti. Ancak görüşmenin detaylarına yer verilmemişti. CZ tarafından yapılan açıklama ise görüşme esnasında söz konusu talebin dile getirilmiş olabileceğini düşündürüyor. Resmi makamlardan konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

“Bazı ülkeler, ayrıcalıklı likidite istiyor”

Kripto para

CZ’in Twitter’daki açıklamasına baktığımızda, bazı ülkelerin ayrıcalıklı likidite alanları istediklerinden bahsettiklerini görüyoruz. Yani söz konusu ülkeler, onlara özel bir sınır getirilmesini istemişler. Binance CEO’su, bunun neden kötü bir fikir olduğunu şu cümlelerle açıklıyor: 

CZ’in Twitter’daki paylaşımı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.