DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Asus ROG Chakram özellikleri belli oldu! Kablosuz şarj CES 2020 fuarında tanıtılan ürünlerden birisi de, kablosuz şarjlı mouse Asus ROG Chakram olmuştu. Aradan…

14.01.2020
A+
A-

ASUS, oyuncular için ürün geliştirmelerine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta düzenlenen CES 2020 fuarında yeni ürünlerini tanıtan firma, kablosuz şarjlı mouse ile çok konuşuldu. Aslında mouse daha önceden duyurulmuştu ancak CES 2020‘de yapılan tanıtımla tekrar gündeme geldi. Kişiselleştirme ve esneklik düşünülerek tasarlanan mouse, kullanıcıların beğenisini kazanmıştı.

ROG Chakram özellikleri incelendiğinde ilk dikkat çeken kısmı analog çubuğu oluyor. Çünkü bu çubuk sayesinde tuşlar arasında rahatlıkla geçiş yapabiliyor. Oyun konsollarının joysticklere benzer yapıda olan analog çubuk, 4 yönlü giriş sağlayabiliyor. Kullanıma örnek olarak silah değiştirme ya da ateş edebilme gösteriliyor.

Kablosuz şarj desteğine sahip olan mouse, oyuncuları tamamen kablodan arındırıyor. 79 saat kullanım imkanı sunan mouse, 16.000 DPI kullanımı destekliyor. DPI ayarı için herhangi bir tuş bulunmuyor. Mouse kullanıma bağlı olarak, otomatik DPI ayarı yapıyor.

Ürün tanıtımında fiyat bilgisi paylaşılmadı ancak sızan bilgilere göre ROG Chakram fiyatı 150 dolar olacak. Mouse, bu ay sonunda satışa çıkabilir.

CES 2020 fuarından daha fazla haber için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.