DOLAR 32,3254
EURO 34,7388
ALTIN 2.408,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

10 madde ile teknolojide bugünün özeti

21.03.2020
A+
A-

Nissan, yeni logolara kavuşuyor. Bundan sonra, şirket logosu için ayrı “Z” modelleri için ayrı logo kullanacak. Firmanın yeni logo tasarımları burada.

Nissan

Xiomi MIUI 12 için güncelleme takvimi sızdırıldı

MIUI 11 kullanıcı arayüzü, Android 10 ile birlikte cihazlara gelmeye devam ederken, Mi Community, MIUI 12 güncelleme takvimini sızdırdı.

Xiomi

Netflix’in ardından YouTube da video kalitesini düşürecek

Online platformlara talebin artmasıyla beraber artan internet trafiği yüzünden, Netflix, video kalitesini düşürme kararı vermişti. YouTube da çağrılara kulak vererek, Avrupa’da video kalitesini düşüreceğini açıkladı.

YouTube Video Kalitesini Düşürecek

MediaMarkt indirim müjdesi verdi

Ünlü firmadan tüketicileri sevindirecek bir haber geldi. Farklı kategorilerde birçok üründe indirim yapma kararı veren MediaMarkt kampanyanın 22 Mart’a kadar süreceğini açıkladı. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgi almak ve indirimli ürünleri görmek için buraya bakabilirsiniz.

MediaMarkt

iPhone 12 ve iPhone 9 ile ilgili sevindirici bir gelişme var

Apple kullanıcıları için bekleyiş bitiyor mu? Yeni çıkan bir habere göre Apple, iPhone 12 ve iPhone 9 için üretime başlamış olabilir.

iPhone Seri Üretime Geçebilir

Sağlık Bakanlığı corona virüsü testi için yeni bir açıklama yaptı

Bakanlık, virüs testi ile ilgili olarak;  e-Nabız platformu üzerinden veya mobil uygulamalardan sonuçların görüntülenebileceğini duyurdu.

E-nabız Uygulaması Kullanılacak

Google Sooner satışa sunuldu

Android’in atası olarak bilinen Google Sooner, e-bay üzerinden satışa sunuldu. Cihazın özellikleri ve fiyatıyla ilgili bilgiler ise haberimizde.

Google Sooner

Windows 10 için açıklama yapıldı

Microsoft, yaptığı açıklamada Windows 10 1709 sürümü için planlanan destek sonlandırma tarihiyle ilgili yeni bir karar aldıklarını paylaştı. Enterprise, Education ve IoT Enterprise sürümlerinin bitiş tarihi ne zaman ?

Windows 10 Kararı

Apple iPhone satışlarına kota getirdi

Salgın sebebiyle, tedarik zincirinde problem yaşayan şirket, telefon almaya sınır getirdi. Buna göre kişi başına kaç tane telefon alınabilir?

Apple iPhone

YouTube, corona virüsü videoları için adım attı

YouTube salgın döneminde, kullanıcılarının psikolojisini korumak ve yalan haberlerin yayılmasını engellemek amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Corona virüsü videoları için teyitsiz bilgilere karşı önlem alınacak.

YouTube Corona Güncellemesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.