DOLAR 32,2507
EURO 34,6956
ALTIN 2.401,19
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Apple’ın Kablosuz Şarj Aleti MagSafe Duo’nun Videosu Ortaya Çıktı

08.11.2020
A+
A-

Apple’ın iPhone ve Apple Watch cihazları aynı anda kablosuz olarak şarj edilebilmesini sağlayan aleti MagSafe Duo şarj aleti, henüz resmi olarak kullanıcılara sunulmadı. Ayrıca bu kablosuz şarj aletinin çıkış tarihi de henüz net olarak bilinmiyor.

Ancak DailyUse OS isimli bir YouTube kanalı, şirketin bu kablosuz şarj aletinin nasıl çalıştığına dair yeni bir video paylaştı. Paylaşılan bu videoyla birlikte MagSafe Duo’nun nasıl çalıştığına daha da yakından bakabilme şansı elde etmiş olduk.

Apple’ın kablosuz şarj aleti: MagSafe Duo

MagSafe Duo şarj aletinde iki adet şarj pedi bulunuyor. Bunlardan bir tanesi Qi uyumlu MagSafe yüzeyi diğeri ise Apple Watch‘un şarj edilebilmesini sağlayan ped. Üstelik MagSafe Duo’nun katlanabilir tasarımı, cihazı taşınması kolay hale getiriyor. Cihaz, gücü bir ucu Lightning bir ucu USB-C kablodan aktarıyor.

MagSafe Duo şarj aletinin Qi sertifikasına sahip olması sayesinde Qi uyumlu herhangi bir cihaz şarj edilebiliyor. Yani kablosuz şarj desteği bulunan AirPods ve iPhone modellerinin tamamı MagSafe Duo ile kablosuz bir şekilde şarj edilebilecek. Apple da uyumlu iPhone, Apple Watch, AirPods Kablosuz Şarj Kılıfı ve diğer Qi sertifikalı cihazların MagSafe Duo ile şarj edilebileceğini açıkladı.

Apple, iPhone 12 ile birlikte tanıttığı MagSafe Duo’nun çıkış tarihini henüz açıklamadı. Ancak şirket, geçtiğimiz gün MagSafe Duo’yu kendi mağazasına “yakında gelecek” ibaresiyle birlikte ekledi. Ayrıca ürünün fiyatı da belli oldu: 129 dolar. Ürün, şu an için Türkiye mağazasında yer almıyor. Dolayısıyla ülkemizdeki fiyatıyla ilgili kesin bir şey söylemek pek mümkün değil ancak günlük kurla hesapladığımızda vergisiz 1.099 TL‘ye denk geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.