DOLAR 32,5362
EURO 34,9531
ALTIN 2.456,46
BIST 9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Muhteşem MacBook Pro konsept çalışması!

28.08.2018
A+
A-
2018 MacBook Pro modelleri duyuruldu!

Apple tarafından yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayar modellerinin duyurusu gerçekleştirilmiş durumda. Peki, 13 inç ve 15 inç seçeneklerine sahip 2018 MacBook Pro özellikleri ve fiyatı ne?

Türk tasarımcı Furkan Kasap tarafından hazırlanmış olan konsept, fiziksel klavyenin yerini Touch Bar özelliğinin aldığı harika bir MacBook Pro Touch adlı model sunuyor. Üst kısımda Touch Bar yine aynı görevi üstleniyor. Altındaki alan ise uygulamaları ön plana çıkartacak şekilde çalışıyor. Son olarak ise dokunmatik klavye ve trackpad kısmını görüyoruz.

Konseptteki arayüz programlanabilir tuşlar ve akıcı uygulama geçişi sunabilecek yapıda. Uygulama geliştiricilerin bu alan için kullanışlı özellikler sağlayabileceği kesin. Yazma deneyimi ise tabii ki iPad modellerinden alışılan şekilde bir his verecektir. Fiziksel tuşların sesini ve hissini almak isteyenlerin ise dokunmatik klavyeden ne kadar hoşlanacağı tartışma konusu. Belki Apple, haptik geri bildirim ve tuş sesleri ile bu kullanıcıları da üzmemek isteyebilir. Böyle bir MacBook Pro modelinin nasıl bir fiyat etiketi ile satılabileceğini ise şimdiden düşünmek bile istemiyoruz.

Apple uygun fiyatlı bir MacBook çıkaracak!

Apple kullanıcıların karşısına uygun fiyatlı Macbook modeliyle çıkabilir. Son gelen raporlara göre yeni modelin fiyatı ve bazı özellikleri belli oldu!

Peki, sizler bu MacBook Pro konsept çalışması hakkında ne düşünüyorsunuz? Mevcut geleneksel klavyeleri mi yoksa böyle bir dokunmatik arayüzü mü tercih edersiniz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.