DOLAR 32,4167
EURO 34,6081
ALTIN 2.384,20
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Apple WWDC 2020 programı ile karşımıza çıktı Apple’ın bu yılki geliştirici konferansı etkinliği 22 Haziran’da başlayacak. Etkinliğe tam 10 gün kala…

12.06.2020
A+
A-

WWDC 2020 etkinliği 22 Haziran günü TSİ 20:00’da başlayacak. Özel Etkinlik Sunumu’nda bu yıl içinde bütün Apple platformlarına gelecek olan heyecanlandırıcı yeni inovasyonlar ve güncellemeler ortaya çıkacak. Keynote etkinliği apple.com, Apple Developer uygulaması, Apple Developer web sitesi, Apple TV uygulaması ve YouTube yoluyla aracısız Apple Park’ta yayınlanacak ve yayının sona ermesinden sonradan isteğe emrindeki olarak tekrar oynatılabilecek.

iOS, iPadOS, macOS, tvOS ve watchOS’teki en yeni gelişmeleri içeriye doğru ele bölge Apple mühendislerini ilk elden dinlenebilecek. State of the Union oturumu açlık üzerine Apple Developer uygulaması ve Apple Developer web sitesi yoluyla izlenebilecek.

23 Haziran’dan itibaren geliştiriciler, Apple mühendisleri göre yönetilen teknik ve tasarım odaklı 100’den fazla oturumda yeni cins uygulamaları nasıl geliştirebileceklerini öğrenme imkanına sahip olacaklar.

Yepyeni Apple Geliştirici Forumları geliştirici topluluğunun sorularının yanıtlarını alabilecekleri ve teknik tartışmalar yapabilecekleri 1.000’in üstünde Apple mühendisiyle bağlantıya geçmelerini sağlayacak. WWDC’nin ilk gününden itibaren herkes forumda arama yapabilecek, forum tartışmalarını izleyebilecek ve Apple Geliştirici Programı üyeleri kendi sorularını göndererek ilk elden Apple uzmanlarından veri alabilecek.

Geliştiriciler, Apple platformlarındaki en yeni gelişmelere katkıda bulunmuş Apple mühendislerinden randevu istek edebilecekler. Bu laboratuvarlarda bire bir teknik rehberlik ve yeni özelliklerini nasıl uygulanacağıyla ilgili derinlemesine veri sağlanacak. Geliştirici Laboratuvarları, yer olduğu ölçüde Apple Geliştirici Programı üyelerine açık olacak.

Apple 16 Haziran’da, her yaştaki öğrencilere kod yazma aşklarını kendi Swift oyun alanlarını oluşturarak bakış fırsatını sunan Swift Student Challenge‘ın finalistlerini duyurarak bütün dünyadaki öğrenci geliştiricileri kutlayacak.
Geliştiriciler, 22 Haziran öncesinde WWDC 20 ile ilgili ilave bilgilerin de paylaşılacağı Apple Developer uygulamasını indirebilir. Apple Developer web sitesi ve mail aracılığıyla da bilgi verilecek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.