Kocaeli İzmit’te Trajik Kaza: 2 Ölü, 3 Yaralı
Kocaeli İzmit’te yaşanan trajik kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Detaylar ve son gelişmeler için haberimizi okuyun.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde korkutucu trafik kazası
İzmit ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen ve büyük üzüntü yaratan trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti ve 3 kişi yaralandı. Kaza, Gazanfer Bilge Bulvarı’nda, kontrolden çıkan bir otomobilin bariyerlere çarpıp takla atması sonucu gerçekleşti.
Sürücü Y.C. yönetimindeki 41 SP 405 plakalı araç, hızını alamayarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç kontrolden çıkarak birkaç kez takla attı ve yol kenarına savruldu. Kazada araçta bulunan Y.C., E.Y., Y.K., Fatih Aslan (19) ve Ömer Beyan (24) isimli şahıslar ağır yaralandı.
Olay yerine hızla sevk edilen ambulans, polis ve itfaiye ekipleri, kazanın şiddetini gözler önüne serdi. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan 5 kişiyi kurtarmak için yoğun çaba gösterdi. Daha sonra, ilk müdahaleleri yapılan yaralılar yakın hastanelere sevk edildi.
Maalesef, hastaneye kaldırılan Fatih Aslan ve Ömer Beyan yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının stabil olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Özellikle alkollü olduğu tespit edilen sürücü Y.C.’nin tedavisi ise devam ediyor.
Polis ekipleri, kazanın nedenlerini araştırmak ve sorumluları tespit etmek amacıyla detaylı soruşturma başlattı. Bu üzücü olay, trafik güvenliği ve dikkatli sürüş konularında bir kez daha hatırlatma niteliği taşıyor.