DOLAR 32,3423
EURO 35,1164
ALTIN 2.307,30
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Apple Music yeni koleksiyonunu duyurdu Apple Music yeni koleksiyonu ile danslara eşlik edecek yepyeni çalma listeleri sunuyor. Apple Music …

03.04.2020
A+
A-

Evde çalışırken, yaşamınızı sürdürürken ve oyun oynarken ya da hayatınızın bu çalkantılı döneminde olumlu bir bakış açısı bulmaya çalışırken, müzikle ilgilenmek hem birlikte olduğunuz kişiler hem de sizin için bir kaçış ve kurtuluş olanağı sunabilir. Apple Music Birlikte Daha Güçlü koleksiyonu da aradığı motivasyonu müzikte bulmak isteyenler için ideal.

Peki bu çalma listeleri arasında neler var?

Buzları Eriten Romantik R&B Hit’leri – Bazen birisinin sizin için taşıdığı anlamı ancak zor koşullar altındayken anlayabilirsiniz. Peki duygularınızı, karşınızdaki kişiyi şaşkınlığa uğratmadan nasıl anlatabilirsiniz? Belki müziğin yardımı olabilir.

R&B ve Hip Hop’la Evde Çalışma Keyfi – Uzaktan çalışabilen şanslı kişiler için motivasyonu yakalamak her zaman çok kolay olmayabilir. Neyse ki nerede olursak olalım amacımıza ulaşmamız için bize ilham veren hip hop şarkıları yanımızda. İşlerinizi evden sürdürmek için ihtiyacınız olan motivasyonu Drake, Kanye West ve Ace Hood’un şarkılarıyla bulacaksınız.

Aşk Dolu Pop Şarkılarıyla Enerjini Yükselt – Bazen dışarıdan gelen tüm sesleri susturup gerçekten sevildiğinizi hissederek moral bulmak isteyebilirsiniz. Özellikle de bunun gibi zamanlarda. Jonas Brothers, Ariana Grande, Maroon 5 ve diğer birçok sanatçının bazen yüksek tempolu ama her zaman gününüze canlılık katan bu muhteşem pop şarkılarıyla, dünyanın neresinde izolasyonda olursanız olun kendinizi sıcak ve neşeli melodilere bırakabilirsiniz.

Evdeki Okulunda Hip Hop Ritimleri – Okulların kapalı olduğu ve öğrenimin evde devam ettiği bu dönemde, ödevleri tamamen bir kenara bırakmak oldukça kolay. KAYTRANADA, Pueblo Vista ve daha birçok sanatçının hafif tempolu nostaljik hip hop ve elektronik ritimleri ders çalışmanıza yardımcı olacak. Çünkü arka planda size eşlik eden bir ritmin asla zararı olmaz.

Oturma Odasında Dans Partisi – Oturma odanızdaki dans partisi vermenin en güzel yanı, ister ailenizle ister yalnızken yapabilmenizdir. Hatta bunun için bir oturma odanızın olmasına bile gerek yok. Tones and I, Maren Morris ve diğer yıldızların kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak bu pop ve dans ritimleriyle, bulunduğunuz yeri hemen sosyal mesafeyi korumaya uygun bir Cumartesi gecesi partisine dönüştürün.

R&B ve Indie Eşliğinde Astral Yolculuk – Evde kapalı kalmış olabilirsiniz ama yolculuğa çıkmanın başka yolları da var. Flying Lotus ve Tame Impala gibi elektronik, indie ve R&B dünyasının vizyoner isimlerinden oluşan bu etkileyici çalma listesi, bir süreliğine evden ayrılmayacak olsanız bile sizi çok uzaklara götürecek.

Sosyal Mesafeyi Partiye Dönüştür – Güçlü bir nakarat, bugünlerde birbirimizden kilometrelerce uzakta, evlerimizde kapalı kalsak da zor olanı başarıp aynı anda aynı duyguları yaşadığımızı hissettirerek birbirimize yakınlaşmamızı sağlayabilir. Tüm aileye hitap eden hit şarkılarla dolu bu çalma listesi, bütün oturma odalarını bir konser alanına dönüştürecek.

Spor Salonunu Eve Getir listesinde evinde ister cardio, yoga ya da dans ile antrenman yapmaya devam edenleri motive edecek dopdolu listeler sunuyor.

Ayrıca tüm ailenin birlikte keyifli vakit geçirebileceği Ailece Eğlence listelerinde tüm aile için Pop, çocuk şarkıları, ailece dans partisi, çocuklar için video klipler, çocukların çok sevdiği filmlerden ve dizilerden müzikler, Disney listeleri hatta ninniler bile bulunuyor.

Çalma listeleri de çoğaldı

Evde işine ya da yeni hobisine ya da öğrenmeye dikkatini vermek isteyenler için Evde Odaklanma Zamanı koleksiyonu içinde bulunan Ders Çalışırken, Huzur Veren Müzik, Caz ile Rahatlayın, Kütüphane Seçkisi, yüzde 100 Konsantrasyon ve sevdiğiniz müzik türlerine uygun sakin listeler bulunuyor.

Eğitimlerine evlerinde devam eden öğrenciler için Ders Çalışma Zamanı, Evde Ders Zamanı, Kafa Rahatlatan şarkılar da Birlikte Daha Güçlü koleksiyonunda bulunan liste seçkilerinden bazıları.

Zengin müzik listeleriyle Birlikte Daha Güçlü odasında bulunan şarkı listeleri, izlemeye doyamayacağınız video klipler ve daha fazlası düzenli olarak güncellenecek. Odaya buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm bunların yanında iki adet daha çalma listesi sunuldu. Bunlardan biri Harekete Geç! Miksi, diğeri ise Evde Ofisinde Pop Rüzgarı.  Harekete Geç! Miks i, mutlu eden, gülümseten şarkılarla karşımıza çıkıyor. Diğer listede ise The Weeknd, Post Malone, Dua Lipa, Ed Sheeran gibi sanatçıların parçaları yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.