DOLAR 32,2342
EURO 34,7625
ALTIN 2.460,09
BIST 10.334,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Yeni Apple Watch hakkında ilk bilgiler!

28.03.2018
A+
A-

Kuo’nun iddialarına göre yeni seri farklı bir tasarıma sahip olacak ve ekranları da bir önceki modele oranla yüzde 15 büyüyecek. Fakat kendisi bu ekran büyütme işlemi hakkında detay vermekten kaçındı.

Yani ekranın büyürken çerçevesinin mi küçüleceği ya da direkt olarak saatin kendisinin mi büyüyeceği henüz bilinmiyor. Bunu da muhtemelen ortaya çıkacak ilk görsellerden ya da Apple’ın düzenleyeceği resmi tanıtım etkinliğinden öğrenebileceğiz.

Kuo ayrıca cihazların tasarımında da önemli değişikliklere gidileceğini söylerken yine detay vermekten kaçındı. Yine de firmanın 2018 yılında 22 ile 24 milyon ünitelik Apple Watch satışı gerçekleştireceğini ve bir önceki yıla göre yüzde 30’luk bir artış gözlemleneceğini de önemle belirtti.

Apple Watch 4 olarak adlandırabileceğimiz yeni akıllı saatlerin Sonbahar aylarında klasikleşen iPhone etkinliği sırasında tanıtılacağı düşünülüyor.

:: Apple sizce bu seriyi devam ettirmeli mi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.