DOLAR 32,5168
EURO 34,7429
ALTIN 2.400,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Afyon’da bir genç, TikTok çekerken yaşamını yitirdi Her gün popülerliğini artıran TikTok bir ölüm haberiyle gündemde. Afyonkarahisar’ın Karaaslan köyünde…

08.07.2020
A+
A-

TikTok günümüzün en popüler sosyal medya platformlarından biri olmayı başardı. Birçok insan TikTok’ta içerik üretmeye devam ederken, önemli de bir izleyici kitlesi bulunuyor. Fakat bugün platform üzücü bir haberle gündeme geldi. Afyonkarahisar’ın Karaaslan köyündeki 17 yaşındaki O.B. TikTok videosu çekerken hayatını kaybetti.

Gelen son bilgilere, 17 yaşındaki genç bir arkadaşıyla birlikte köylerinin etrafında bulunan taş ocakları tarafından açılan su birikintisinde video çekmek istiyorlardı. Su birikintisi içerisinde TikTok videosu çekerken 17 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti. Yanındaki arkadaşı ise kıyıda bulunan kayalara tutunarak kendisi kurtardı.

Ardından gelen ihbarlar üzerine bölgede jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı. Dalgıç polisler 10 dakikalık çalışmaları sonrası O.B.’nin cansız bedenine ulaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.