DOLAR 32,5881
EURO 34,7593
ALTIN 2.507,05
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Yeniden Hayata Döndürdüğümüz iPhone 7’yi Kazanan Takipçimiz Belli Oldu [Video]

28.06.2021
A+
A-

Yeni bir telefon almak yerine kullandığımız telefonu yenilemek hem daha ucuz hem de etkili bir yöntem. Bunun için eski, ekranı kırılmış bataryası tükenmiş bir iPhone 7’yi baştan aşağıya yenilemiş, tüm süreci sizlerle YouTube kanalımızda paylaşmıştık.

Yayınladığımız videoya gelen en yaratıcı yorumun sahibine yenilediğimiz iPhone 7‘yi göndereceğimizi söylemiştik.

Kırık ekranlı, tükenmiş bataryalı ikinci iPhone 7’yi hayata döndürdüğümüz video:

Yenilenen iPhone 7’yi kazanan takipçimiz ve yorumu:

halil ibrahim günkut

Yaptığı yorumla hemen herkesin yarasına parmak basan Halil İbrahim Günkut isimli takipçimiz, bizden iPhone 7’yi kazandı. Kendisinin tıpkı önceki çekilişlerimizde olduğu gibi, adres, YouTube hesabının kendisine ait olduğunu kanıtlayan bir ekran görüntüsü, adres ve telefon numarası ile birlikte “[email protected]” adresine e-posta göndermesi gerekiyor. Eğer 7 gün içerisinde dönüş yapmazsa videomuza gelen yorumlardan yeni bir talihli daha seçeceğiz.

Toplam değeri 10.000 TL’yi bulan 2 Steam hesabı verdiğimiz çekiliş devam ediyor. Detaylar aşağıdaki videomuzda:

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.