DOLAR 32,2748
EURO 35,0900
ALTIN 2.475,68
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

OnePlus 5 Oreo güncellemesi aldı!

25.12.2017
A+
A-

OnePlus resmi forum sitesinden de duyurusu yapılan OxygenOS 5.0 güncellemesi ile, 2017 yılının en önemli modellerinden biri olan OnePlus 5 modeli de Android Oreo sürümüne kavuşmuş oldu. Bu güncelleme öncelikli olarak küçük bir kullanıcı grubuna dağıtıldı. Kısa bir süre içinde ise global dağıtım başlayacak.

Kimsenin yapamadığını OnePlus 6 yapacak!

OnePlus 5T modeliyle bizleri selamlayan şirket yepyeni özelliklerle OnePlus 6 üzerinde çalışmalara başlamış bile. Üstelik kimsede olmayan özelliklerle!

OnePlus 5 Oreo güncellemesinin getirdiği yeniliklerden en önemlisi OnePlus 5T ile sunulan Face Unlock olması bekleniyor. Bu gelişme güncellemenin changelog listesinde yer almasa da OnePlus’ın kurucu ortaklarından biri olan Carl Pei tarafından da doğrulandı.

Due to popular demand, Face Unlock is coming for the OnePlus 5. Thanks for the feedback, and merry Christmas!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.