DOLAR 32,4768
EURO 34,8126
ALTIN 2.420,37
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Asus’tan iki yeni Zenfone mu geliyor?

15.10.2018
A+
A-

Hindistan’da düzenlenecek etkinlikte tanıtılan telefonlardan birinin öncelikli olarak tüm dünyada satışının beklendiğinin altı çizildi. Diğer modelin ise öncelikli olarak Hindistan pazarına sürülmesi düşünülüyor.

Asus’un Zenfone 5Z‘si Snapdragon 845 işlemciyle gelmiş  ve Zenfone Max Pro (M1) modeli ise 5000 mAh bataryasıyla kullanıcılardan olumlu geri dönüşler almıştı. Bu nedenle duyurulacak yeni telefonlarda da yüksek batarya ile karşılaşmamız olası görünüyor.

2018 Nisan ayında piyasaya sürülen Zenfone Max Pro modeli Snapdragon 636, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızaya sahip olarak gelmişti. Telefonun arka yüzünde biri 13 diğeri 5 Megapiksellik iki kamera, ön yüzünde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera bulunuyordu. 6 inç IPS LCD ekranıyla ise 1080 x 2160 çözünürlüğe sahipti.

Asus India tarafından yapılan açıklamada cihazların internet üzerinden ve mağazalardan satışının yapılacağı duyuruldu. 17 Ekim’de canlı olarak izlenebilecek etkinlikte şimdiye kadar ayrıntılarına çok fazla ulaşılamayan iki yeni Asus Zenfone modeli bizi karşılayacak gibi görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.